Wolfsberger AC Başakşehir İddaa oranları ve tahminleri | 7 Kasım Perşembe

Wolfsberger AC  Başakşehir İddaa oranları ve tahminleri | 7 Kasım Perşembe
UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda ikinci sırada yer alan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü bu akşam Wolfsberger AC'nin konuğu oluyor. İstanbul'daki ilk maçta rakibini 1-0 yenen turuncu lacivertliler aynı başarıyı gösterip iddiasını sürdürmek amacında. Wolfsberger AC Başakşehir İddaa oranları ve tahminleri haberimizde yer alıyor.

Okan Buruk ile kötü başladığı sezonda kendisini toparlayan ve Roma karşısında aldığı mağlubiyet sonrası bileği bükülmeyen İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü zorlu deplasmanda 3 puan arıyor. Grupta yer alan diğer takımlar Roma ve Mönchengladbach karşısında aldığı sonuçlarla dikkat çeken Avusturya temsilcisi karşısında bir kez daha galip gelmek amacında olan turuncu lacivertliler ülke puanına da katkı yapmak istiyor. Wolfsberger AC  Başakşehir İddaa oranları ve tahminleri ile ilgili araştırma yapan futbol severler için hazırladığımız haberimizde tüm seçenekleri görebilirsiniz.

 

Wolfsberger AC - Başakşehir İddaa tahmini

Roma'ya yenildikten sonra yenilgi yüzü görmeyen ve futboluyla da farklı bir noktaya gelen Başakşehir, Wolfsberger AC'ye konuk oluyor. Turuncu lacivertliler İstanbul'da yendiği rakibini bu kez deplasmanda yenmek amacında. Okan Buruk'un öğrencileri bu zorlu sınavda ellerinden geleni yapacak. Turu ellerinde tutmak için tek yol bu. Taraf seçimi zor olabilir. İki ekibin de katkı yapacağı bir seçenek daha makul gibi görünüyor. Tahmin: KG VAR

 

Wolfsberger AC - Başakşehir İddaa oranları

Uzun süredir rakiplerine yenilmeyen Başakşehir zorlu bir akşamda daha puan mücadelesi verecek. İdaa Risk Merkezi ev sahibine 1.85'lik oran belirleyerek favorisini açıkladı. İddaa programında beraberlik 3.00 olarak değerlendirildi. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü galibiyetine ise 3.10'lık oran verildi. İddaa'da Woflsberger AC Başakşehir maçı kaç kaç bitti? sorusunu soran taraftarların kurumun sitesini kontrol edip müsabakanın teyitli skorunu öğrenmesinde fayda var. 

wolfsberger başakşehir iddaa oranları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.