Wolfsberger AC Başakşehir maçı canlı izleme linki | Bein Sports HD 2 canlı izle

Wolfsberger AC Başakşehir maçı canlı izleme linki | Bein Sports HD 2 canlı izle
Süper Lig'de aldığı sonuçlarla zirveye doğru yol alan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Wolfsberger AC ile karşı karşıya geliyor. İstanbul'da yendiği rakibini bir kez daha mağlup etmek isteyen turuncu lacivertlileri milyonlar destekleyecek. Wolfsberger AC Başakşehir maçı canlı izleme linki ve Bein Sports HD 2 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Bu sezon Avrupa'daki en başarılı temsilcimiz olarak göze çarpan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, Wolfsberger AC deplasmanında 3 puan arıyor. İstanbul'da 1-0 kazanarak ilk kez galibiyet sevinci yaşayan ve grupta ikinci sırada bulunan Okan Buruk'un öğrencileri, Avusturya'dan galibiyetle son 32'ye kalma şansını artırmak ve ülke puanına katkı vermek istiyor. Karşılaşmayı milyonlar da ekran başında takip edecek. Wolfsberger AC Başakşehir maçı canlı izleme linki ve Bein Sports HD 2 canlı izle seçenekleri haberimizde bulunuyor.
 

Wolfsberger AC Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan UEFA Avrupa Ligi maçı bu akşam saat 23:00'te başlayacak. Karşılaşmayı Bein Sports 2'den canlı izleyebilirsiniz.



Wolfsberger AC Başakşehir beIN SPORTS 2 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Başakşehir Wolfsberger AC maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.

 

Wolfsberger AC Başakşehir maçı şifreli mi şifresiz mi?

Turuncu lacivertlilere gönül verenler, futbolu seven milyonlar ve ülke puanı için Başakşehir'a destek vermek isteyenler karşılaşmanın şifreli mi yoksa şifresiz mi olduğunu merak ederek araştırıyor. Kritik mücadele Digiturk platformundaki Bein Sports HD 2 kanalından yayınlanacağı için şifrelidir. Üye olmanız ve spor extra paketi almanız gerekmektedir.

 

Wolfsberger AC Başakşehir Bein Sports Digiturk Play Spor Extra fiyatları

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi, İngiltere Premier Lig, TFF 1.Lig , Fransa Ligue 1, Serie A Ligi, ATP 1000 ve WTA Tenis Turnuvaları, Turkish Airlines Euroleague ve NBA'nin içinde bulunduğu Spor Extra paketi mevcutta Digiturk Play üyeliği bulunan kullanıcılar tarafından alınabiliyor. Eğer üye değilseniz Bein Connect üzerinden satın alma gerçekleştirmeniz gerekiyor.

digiturk play fiyatları

 

Wolfsberger AC Başakşehir maçı muhtemel 11'leri (kadroları)

Wolfsberger: Kofler, Schmitz, Rnic, Sollbauer, Ritzmaier, Liendl, Schmid, Leitgeb, Anderson, Novak, Weismann

Başakşehir: Mert, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy, Mehmet Topal, Azubuike, Gökhan İnler, Visca, Elia, Crivelli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.