Yeni Malatya Çaykur Rizespor maçı Canlı İzle Bein Sports 1 linki | Donmadan internetten

Yeni Malatya Çaykur Rizespor maçı Canlı İzle Bein Sports 1 linki | Donmadan internetten
Süper Lig'de cumartesi günü Malatya'da başlıyor. Son haftaların formda ekibi Yeni Malatya, evinde Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Zorlu mücadele ekran başında binlerce kişi tarafından da takip edilecek. Yeni Malatya Çaykur Rizespor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 linki haberimizde yer alıyor.

Süper Lig'de cumartesi günü Malatya'da başlıyor. Son haftaların formda ekibi Yeni Malatya, evinde Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Zorlu mücadele ekran başında binlerce kişi tarafından da takip edilecek. Yeni Malatya Çaykur Rizespor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 linki haberimizde yer alıyor. Ayrıca Yeni Malatya Çaykur Rizespor maçı muhtemel 11'leri ve kadrosu da bu sayfada.

 

Yeni Malatya Çaykur Rizespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in sonucu en çok merak edilen mücadelesi olan Yeni Malatya Çaykur Rizespor maçı saat 15:00'da başlayacak ve beIN SPORTS 1 HD'den canlı yayınlanacak.
 

Yeni Malatya Çaykur Rizespor maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Yeni Malatya Çaykur Rizespor maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.
 

yeni malatyaspor


Yeni Malatya Çaykur Rizespor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Bugüne kadar Yeni Malatyaspor ile Rizespor arasında oynanan iki Süper Lig maçını da ev sahipleri kazandı.
Evinde oynadığı son Süper Lig maçında Sivasspor'a yenilen Yeni Malatyaspor (1-3), Süper Lig tarihinde sadece bir kez iç sahada üst üste iki mağlubiyet aldı (Şubat-Mart 2019).
Süper Lig'de çıktığı son beş deplasmandan mağlubiyetle ayrılan Rizespor, son üç karşılaşmada gol atamadı. Karadeniz ekibi, 2015/16'dan (6 maç) bu yana aynı sezon içinde dış sahada daha uzun bir yenilgi serisi yaşamıyor.
Bu sezon Süper Lig maçlarının ikinci yarılarında en fazla gol atan takım Yeni Malatyaspor (22). Rizespor ise karşılaşmaların son 15 dakikalarında henüz rakip fileleri havalandıramayan tek ekip.
Bu sezon Süper Lig'de skor olarak geri düştüğü maçlarda puan alamayan tek takım Rizespor (8 maçta 8 yenilgi).
Süper Lig'de şu ana kadar Yeni Malatyaspor'dan (5) daha fazla kafa golü yiyen tek takım Rizespor (6).
Yeni Malatyaspor ligin ilk 15 haftasında Galatasaray ile birlkte en fazla penaltı golü atan takım (5).
Bu sezon Süper Lig'de en fazla gol atan iki oyuncudan biri Adis Jahovic (10; Bogdan Stancu ile birlikte).
Rizespor bu sezon Süper Lig deplasmanlarında en az gol atan takım (4). Karadeniz ekibinin dış sahada bulduğu gollerin yarısı Fernando Boldrin'den geldi (2).
Sergen Yalçın, Süper Lig'deki teknik direktörlük kariyerinde Rizespor ile karşılaştığı yedi maçın sadece birini kazanabildi (3B 3M).
 

çaykur rizespor
 


Yeni Malatya Çaykur Rizespor muhtemel 11'leri

BtcTurk Yeni Malatyaspor: Farnolle, Özer Özdemir, Mina, Hadebe, Sakıb, Murat, Robin Yalçın, Guilherme, Donald, Bifouma, Jahovic.

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Abdullah, Aborhoun, Talbi, Melnjak, Diomande, Vetrih, Samudio, Boldrin, Aminu, Scepovic.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.