Yeni Malatyaspor Antalyaspor canlı izle! İnternetten izle link Bein Sports 1 canlı izle

Yeni Malatyaspor Antalyaspor canlı izle! İnternetten izle link Bein Sports 1 canlı izle
Süper Lig'de cumartesi günü Malatya'da başlıyor. Bu sezon istediği sonuçları elde edemeyen Yeni Malatyaspor, Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'u ağırlıyor. İki ekibin zorlu mücadelesi binlerce futbol severi de ekran başına kilitleyecek. Karşılaşmanın nasıl izleneceği de merak konusu. Yeni Malatyaspor Antalyaspor canlı izle ve İnternetten izle link Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde.

3 Ekim Cumartesi Yeni Malatyaspor Antalyaspor maçı canlı izle haberi ile karşınızdayız. Süper Lig'de cumartesi günü Malatya'da başlıyor. Bu sezon istediği sonuçları elde edemeyen Yeni Malatyaspor, Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'u ağırlıyor. İki ekibin zorlu mücadelesi binlerce futbol severi de ekran başına kilitleyecek. Karşılaşmanın nasıl izleneceği de merak konusu. Yeni Malatyaspor Antalyaspor canlı izle ve İnternetten izle link Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde.

Yeni Malatyaspor Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 13:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


 


Yeni Malatyaspor Antalyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Antalyaspor ile oynadığı altı Süper Lig maçının sadece birini kazanan Yeni Malatyaspor (1B 4M), tek galibiyetini iç sahada aldı (Aralık 2018).
Antalyaspor, Yeni Malatyaspor ile oynadığı son beş Süper Lig maçının dördünü (1M) ve son üç karşılaşmanın tamamını kazandı.
Süper Lig'de altı maçtır galibiyete hasret olan (1B 5M) ve bu karşılaşmalarda sırasıyla 1 ve 3 gol yiyen Yeni Malatyaspor, son karşılaşmasında Trabzonspor'a 3-1 mağlup oldu.
Tamer Tuna yönetiminde Süper Lig'de çıktığı hiçbir deplasman maçını kaybetmeyen Antalyaspor (4G 5B), bu karşılaşmaların tamamında gol sevinci yaşadı (toplam 15).
Geride kalan üç haftada Süper Lig'de en fazla ikili mücadele kazanan takım Yeni Malatyaspor olurken (169); Antalyaspor (160) bu alanda Sivasspor'un (162) ardından üçüncü sırada yer aldı.
Süper Lig'in ilk üç haftasında bay geçmeyen ekipler arasında kalesine en az isabetli şut gelen iki takımdan biri Antalyaspor (6; Göztepe ile eşit).
Yeni Malatyaspor forveti Adem Büyük, Süper Lig'de attığı son yedi iç saha golünün beşini penaltıdan kaydetti.
Süper Lig'in ilk üç haftasında en fazla şut pası veren oyuncu, Yeni Malatyaspor forması giyen Christian Cueva (9).
Antalyaspor'un deplasmanda attığı son iki Süper Lig golünde de asisti yapan isim Fredy Ribeiro'ydu.
Antalyaspor forveti Dever Orgill, Yeni Malatyaspor'a konuk olduğu iki Süper Lig maçında da fileleri havalandırdı (toplam 2 gol).




Yeni Malatyaspor - Antalyaspor muhtemel kadrolar

Yeni Malatyaspor: Damlu, Chebake, Wallace, Semih, Hafez, Acquah, Ahmed İldiz, Adem Büyük, Cueva, Lukoki, Tetteh

Alanyaspor: Boffin, Bümyamin, Veysel, Kudryashov, Eren, Nuri, Amilton, Fredy, Hakan, Mukairu, Jahovic

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.