Yeni Malatyaspor Medipol Başakşehir maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link

Yeni Malatyaspor Medipol Başakşehir maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link
Geride kalan haftada evinde Denizlispor'a farklı mağlup olarak morali bozulan Başakşehir, yeni bir seriye başlamak üzere gittiği Yeni Malatyaspor deplasmanında 3 puan arıyor. Okan Buruk ve öğrencileri sahadan 3 puanla ayrılacak bir performans ortaya koymak ve üst sıralara doğru yol almak amacında. Güneydoğu temsilcisi ise güçlü rakibi karşısında alacağı galibiyetle hem bu sükseli skoru taraftarlarına hediye etmek hem de onun 1 puan üzerine çıkmak istiyor. İki dişli takımın mücadelesi kıran kırana geçecek ve

Geride kalan haftada evinde Denizlispor'a farklı mağlup olarak morali bozulan Başakşehir, yeni bir seriye başlamak üzere gittiği Yeni Malatyaspor deplasmanında 3 puan arıyor. Okan Buruk ve öğrencileri sahadan 3 puanla ayrılacak bir performans ortaya koymak ve üst sıralara doğru yol almak amacında. Güneydoğu temsilcisi ise güçlü rakibi karşısında alacağı galibiyetle hem bu sükseli skoru taraftarlarına hediye etmek hem de onun 1 puan üzerine çıkmak istiyor. İki dişli takımın mücadelesi kıran kırana geçecek ve izleyicileri de ekran başına kilitleyecek. Yeni Malatyaspor Medipol Başakşehir maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link bağlantısı haberimizde yer alıyor.


 

Yeni Malatyaspor Medipol Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Yeni Malatyaspor Medipol Başakşehir maçı öncesi OPTA verileri

Süper Lig'de Başakşehir'e rakip olduğu altı maçın sadece birini kazanabilen Yeni Malatyaspor (1B 4M), tek galibiyetini geçen sezon sahasındaki karşılaşmada aldı (Ağustos 2019'da 3-0).
Yeni Malatyaspor'a konuk olduğu ilk iki Süper Lig maçını da gol yemeden kazanan Başakşehir (Kasım 2017 & Mart 2019), son karşılaşmayı gol atamadan kaybetti (Ağustos 2019'da 0-3).
Sahasında oynadığı son üç Süper Lig maçından da galip ayrılan Yeni Malatyaspor, kulüp tarihinin en uzun serisini sürdürmek istiyor.
Bu sezon deplasmanda oynadığı beş Süper Lig maçının üçünü kaybeden Başakşehir (2G), 2019/20'nin tamamında dört mağlubiyeti almıştı (8G 5B).
Bu sezon Süper Lig'de oynadığı iç saha karşılaşmalarında kalesine 10'dan az isabetli şut gelen tek takım Yeni Malatyaspor (6).
Süper Lig'in ilk 10 haftasında 15 gol yiyen Başakşehir, lig tarihinde ilk 10 maçlar itibarıyla sadece 2009/10'da daha fazla gole izin vermişti (18 gol).
Süper Lig'de görev aldığı son iki maçta birer asist yapan Yeni Malatyaspor oyuncusu Benjamin Tetteh, Eylül 2018'den bu yana üst üste üç maç gol katkısı sağladığı bir seri yakalayamıyor (Sparta Prag formasıyla 4 gol).
Görev aldığı son üç Süper Lig maçında beş gol atan Başakşehir forveti Fredrik Gulbrandsen, bu karşılaşmalarda 23 dakikada bir fileleri havalandırdı (116 dakika).
Başakşehir forması giyen Edin Visca, Yeni Malatyaspor'a rakip olduğu altı Süper Lig maçında altı gole doğrudan katkı sağladı (3 gol & 3 asist).
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Süper Lig'in son şampiyonu unvanına sahip takımlara konuk olduğu altı maçtan da mağlup ayrıldı.



 

Yeni Malatyaspor Medipol Başakşehir muhtemel kadrolar

  • Yeni Malatyaspor: Abdulsamed Damlu, Zeki Yavru, Hadebe, Semih Kaya, Karim Hafez, Acquah, Cueva, Lukoki, Tetteh, Kubilay Kanatsızkuş, Adem Büyük.

  • Medipol Başakşehir: Mert, Rafael, Skrtel, Epureanu, Hasan Ali, Mahmut, Mehmet Topal, Deniz Türüç, İrfan Can, Chadli, Demba Ba.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.