Yeni Malatyaspor Sivasspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Yeni Malatyaspor Sivasspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Süper Lig'in iki güçlü ekibi 13'üncü haftada karşı karşıya geliyor. Cumartesi günü Malatya'da başlıyor. BtcTurk Yeni Malatyaspor Demir Grup Sivasspor'u konuk ediyor. Binlerce taraftarın tribünde destek vereceği mücadeleyi ekran başında milyonlar izleyecek. Yeni Malatyaspor Sivasspor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Son 7 haftada mağlup olmayan BtcTurk Yeni Malatyaspor sahasında son 5 lig maçında 15 puan toplayan Sivasspor'u konuk ediyor. İki güçlü ekibin mücadelesinde alınacak sonuç da merakla bekleniyor. Lig lideri olan kırmızı beyazlılar zorlu deplasmandan 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Yeni Malatyaspor Sivasspor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı için haberimizi okuyabilirsiniz.

 

BtcTurk Yeni Malatyaspor Demi Grup Sivasspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 15:00'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.


sivasspor
 


BtcTurk Yeni Malatyaspor Demi Grup Sivasspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de Sivasspor'u konuk ettiği iki maçta da rakibine mağlup olmadı (1G 1B). Geçen sezon bu statta 4-4 biten maç, Yeni Malatyaspor'un Süper Lig tarihinde oynadığı en gollü karşılaşmaydı.
Yeni Malatyaspor ile oynadığı dört Süper Lig maçının ikisini kazanan Sivasspor (1B 1M), bu iki galibiyeti de evinde aldı.
Süper Lig'de oynadığı son beş maçı kazanan Sivasspor, kulüp tarihinin en uzun galibiyet serisini yakalamak için sahaya çıkıyor.
İç sahada oynadığı son iki karşılaşmada da kalesini gole kapatan Yeni Malatyaspor'un, Süper Lig tarihinde üç maçlık serisi bulunmuyor.
Süper Lig'in ilk 13 haftasında en fazla gol atan iki takım olan Yeni Malatyaspor (28) ve Sivasspor (26), bu gollerin %41'ini maçların son 15 dakikalarında buldu (12-10).
Süper Lig'de Sivasspor'a karşı ilk 11'de sahaya çıktığı iki maçta üç gol atan Adis Jahovic, Türkiye kariyerindeki ilk hat-trick'i kırmızı beyazlı ekibe karşı yapmıştı (Eylül 2017).
Geçen hafta Gençlerbirliği filelerine iki gol gönderen Robin Yalçın, daha önce çıktığı 14 karşılaşmada bir kez gol sevinci yaşamıştı.
Sivasspor forması giydiği son iki maçta da birer asist yapan Mert Hakan Yandaş, daha önce Süper Lig kariyerinde çıktığı 42 karşılaşmada bir gol pası verebilmişti.
Bu sezon Süper Lig'de Türk oyuncuları en fazla gol atan iki takımdan biri olan Sivasspor'un (11; Beşiktaş ile birlikte), son 17 golünün 16'sında Türk oyuncuların doğrudan katkısı var (11 gol & 5 asist).
Rıza Çalımbay, teknik direktörlük kariyerinde Sergen Yalçın ile karşılaştığı üç Süper Lig maçını da 2-1'lik skorlarla kazandı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor


BtcTurk Yeni Malatyaspor Demi Grup Sivasspor muhtemel kadrolar

BtcTurk Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mina, Mustafa, Sakıb, Robin, Acquah, Gökhan, Guilherme, Bifouma, Jahovic

Demi Grup Sivasspor: Samassa, Goiano, Aaron, Caner, Uğur, Fatih, Hakan, Mert Hakan, Emre, Fernando, Kone

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.