Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı Canlı İzle Bein Sports 1 linki | Donmadan internetten

Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı Canlı İzle Bein Sports 1 linki | Donmadan internetten
Süper Lig'de erteleme maçlarının ilki bu akşam oynanıyor. Elazığ ve Malatya'daki depremlerin ardından bugün oynanmasına karar verilen maçta BTCTurk Yeni Malatyaspor evinde Trabzonspor'u ağılıyor. Zirve yolunda kritik bir eşikte olan bordo mavililer 3 puandan başka bir şey düşünmezken Güneydoğu temsilcisi ise kendisini üst sıralara atabilecek ve kötü gidişatını durduracka bir sonuç peşinde. Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 linki haberimizde yer alıyor. Ayrıca Yeni Mal

Süper Lig'de erteleme maçlarının ilki bu akşam oynanıyor. Elazığ ve Malatya'daki depremlerin ardından bugün oynanmasına karar verilen maçta BTCTurk Yeni Malatyaspor evinde Trabzonspor'u ağılıyor. Zirve yolunda kritik bir eşikte olan bordo mavililer 3 puandan başka bir şey düşünmezken Güneydoğu temsilcisi ise kendisini üst sıralara atabilecek ve kötü gidişatını durduracka bir sonuç peşinde. Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 linki haberimizde yer alıyor. Ayrıca Yeni Malatya Trabzonspor maçı muhtemel 11'leri ve kadrosu da bu sayfada.



Yeni Malatya Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in sonucu en çok merak edilen mücadelelerinden Yeni Malatya Trabzonspor maçı saat 20:00'dee başlayacak ve beIN SPORTS 1 HD'den canlı yayınlanacak.
 


Yeni Malatya Trabzonspor maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Yeni Malatya Trabzonspor maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.
 

yeni malatyaspor


Yeni Malatya Trabzonspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Yeni Malatyaspor, Trabzonspor'u konuk ettiği iki Süper Lig maçını da gol yemeden kazandı (1-0 & 5-0).

Süper Lig tarihinde Yeni Malatyaspor ile oynadığı beş maçın üçünü kazanan Trabzonspor (2M), son iki karşılaşmada rakibini aynı skorlarla mağlup etti (2-1).

Süper Lig'de oynadığı son yedi maçın altısını kaybeden Yeni Malatyaspor (1B), tek puanını son karşılaşmada Konyaspor'dan aldı. Malatya ekibi, 12-13. haftalardan bu yana üst üste iki maçtan puanla ayrılamıyor.

Hüseyin Çimşir göreve geldikten sonra oynadığı yedi Süper Lig maçının beşini kazanan Trabzonspor (2B), bu iki beraberliği son iki deplasman karşılaşmasında aldı.

Deplasmanda çıktığı son 22 Süper Lig maçında da gol atan Trabzonspor, bu alanda devam eden en uzun serinin sahibi. Bordo mavili ekibin gol sevinci yaşayamadığı son dış saha karşılaşması, geçen sezon bu statta Yeni Malatyaspor'a yenildiği mücadeleydi (0-5).

Süper Lig tarihinde çarşamba günleri çıktığı sekiz deplasman maçının sadece birini kaybeden Trabzonspor (3G 4B), tek yenilgisini 23 Ocak 2002'de Gaziantepspor deplasmanında aldı (2-5).

Kasım 2014'ten bu yana Süper Lig'deki ilk golünü son karşılaşmada Konyaspor'a atan Murat Yıldırım, bugüne kadar üst üste iki maçta rakip fileleri havalandıramadı.

Trabzonspor formasıyla çıktığı son dört Süper Lig maçında birer gol katkısı yapan Caleb Ekuban (2 gol & 2 asist), daha önceki 26 karşılaşmada aynı sayıda gole katkı yapmıştı (3 gol & 1 asist).

Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Yeni Malatyaspor filelerini havalandıramayan Trabzonspor santrforu Alexander Sörloth'un, bu sezon Süper Lig'de iki kez karşılaşıp gol atamadığı bir takım yok.

Trabzonspor
 


Yeni Malatya Trabzonspor muhtemel 11'leri

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Erkan Kaş, Robin Yalçın, Mina, Sakıb Aytaç, Acquah, Donald, Gökhan Töre, Murat Yıldırım, Fofana, Bifouma

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, Novak, Mikel, Abdulkadir Parmak, Ndiaye, Sosa, Nwakaeme, Sörloth

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.