Yeni sayfa yeni umutlar

Yeni sayfa yeni umutlar
Son üç maçından beraberlikle ayrılarak zirve yarışına istediği gibi etkisini koyamayan Trabzonspor aynı süreçte aldığı sonuçlarla dikkat çeken Yeni Malatyaspor'a konuk oluyor. Bordo mavililer camiadaki kara bulutları dağıtarak yeni bir sayfa açıp camiasına umut aşılamak amacında. Malatya'da oynanacak olan zorlu mücadele saat 20.00'de başlayacak ve mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek

Sırasıyla Erzurumspor, Antalyaspor ve Bursaspor ile berabere kalıp hem zirveye yerleşme fırsatını kaçıran hem de taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor bu akşam Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Güneydoğu ekibi son haftalarda elde ettiği skorlarla yakaladığı çıkışı bordo mavililer karşısında da kazanarak taçlandırmak amacında. Bordo mavililer ise yeni bir sayfa açarak yukarı sıralara tırmanmak istiyor. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Üçüncü kez karşı karşıyalar
Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'de bugüne kadar iki kez karşılaştı. İki maçta da ev sahipleri sahadan galip ayrılırken Yeni Malatyaspor 1-0, Trabzonspor ise 4-1'lik zaferler elde etti. Bugünkü karşılaşmada alınacak galibiyete göre bir takım öne geçecek veya ilk defa beraberlik sonucu alınmış olacak. Trabzonspor ligdeki son mağlubiyetini Göztepe karşısında aldı. Evinde oynadığı karşılaşmada İzmir ekibinin iki golüne engel olamayan Fırtına o günden bu yana oynadığı 5 lig ve 1 kupa maçında yenilgi yüzü görmedi. Bordo mavililer bu süreçte Kasımpaşa, Akhisar ve Bugsaşspor'u yendi; Erzurumspor, Antalyaspor ve Bursaspor ile berabere kalı.

Burak Yılmaz oynayacak mı?
Trabzonspor'un geçen hafta Bursaspor ile oynadığı karşılaşamda oyundan çıkarken Teknik Direktör Ünal Karaman'a tepki gösterip ıslıkların hedefi haline gelen Burak Yılmaz'a verilen tarihi ceza sonrasında maç kadrosuna alınmadı. Burak'ın sakatlığı da mevcut.

Nwakaeme’ye kadro müjdesi
Sakatlığı nedeniyle bir süredir forma şansı bulamayan Anthony Nwakaeme tamamen iyileşti. Nijeryalı oyuncu, antrenmanlardaki performansı ile göz doldururken, teknik heyetin ilgisini çekmeyi başardı. Karaman'ın taktik çift kalelerde as takımda denediği tecrübeli ismi, Yeni Malatyaspor'a karşı 11'de sahaya sürmeyi planladığı öğrenilirken, defansa da yardım etmesi konusunda telkinde bulundu.

Rodallega tek forvet olacak
Burak'ın kadroya alınmaması üzerine Rodallega tek santrafor olarak deneniyor. Kolombiyalı oyuncunun arkasında ise Anthony Nwakaeme, Abdülkadir Ömür ve Vahid Amiri'nin görev alacağı öğrenildi. Ünal Karaman'ın bu sistemle kanatları daha iyi kullanmayı planladığı ifade edildi. Öte yandan Karaman'ın kaleci Onur Kıvrak'ın yanı sıra orta saha ve savunma bloğunun performansından ise memnun olduğu ve bu bölgelerde değişiklik planlamadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.