Yeni TFF Başkanı kim oldu? TFF seçim sonucu

Yeni TFF Başkanı kim oldu? TFF seçim sonucu
Yıldırım Demirören'in istifası sonrasında yeni Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı bugün belirleniyor. Seçimdeki başkan adayları ise Nihat Özdemir'in yanısıra Bülent Gürkut, Durmuş Ali İlik, Veli Olgaç ve Ayhan Sağaltıcı. İşte seçim sonucu ve detaylar...

Futbolda yeni bir dönem başlıyor. Yıldırım Demirören'in İddaa ihalesini alması sonrasında görevinden istediği federasyon başkanlığının ardından koltuğa oturacak isim merak ediliyor. Seçimli genel kurulda beş aday başkanlık yarışı verecek. En güçlü adayın Nihat Özdemir olarak görüldüğü oylamada Bülent Gürkut, Durmuş Ali İlik, Veli Olgaç ve Ayhan Sağaltıcı da başkan olabilmek adına mücadele edecek.

Nihat Özdemir'in listesinde kimler var?
Demirören sornasında futbolda yeni değişiklikler getireceğini ve özellikle yabancı kontenjanında yenilik yapacağını dile getiren Nihat Özdemir listesini belirledi. Özdemir'in muhtemel yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor;

nihat özdemir liste

Servet Yardımcı
Muzaffer Nasıroğlu
Selim Soydan
Erhan Kamışlı
Alkın Kalkavan
Mustafa Çağlar
Nuri Akın
Mehmet Baykan
Hamit Altıntop
Ali Düşmez
Mustafa Hacı Kerimoğlu
Erdal Bahçıvan
Hasan Akıncıoğlu
Yılmaz Büyükaydın

Hamit Altıntop sürprizi!
Ülkemizde Galatasaray forması giyen Hamit Altıntop da Nihat Özdemir'in listesinde yer alıyor. Gurbetçi kimliği ile tanınan ve futbolu bıraktıktan sonra açıklamalarıyla gündeme damga vuran Altıntop listedeki en dikkat çekici isim olarak göze çarpıyor.

1 Haziran 2019 Cumartesi TFF seçim sonucu
 Nihat Özdemir'in yanısıra Bülent Gürkut, Durmuş Ali İlik, Veli Olgaç ve Ayhan Sağaltıcı'nın yarıştığı Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde sonuç merakla bekleniyor. Yeni bir dönemin başlayacağı futbolda patron koltuğuna kim olacağı konusunda da araştırmalar yapılıyor. TFF seçim sonuçları haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.