Younes Belhanda artık serbest! Yeni adresi İstanbul mu?

Younes Belhanda artık serbest! Yeni adresi İstanbul mu?
2021'de imza attığı Adana Demirspor ile yolları bugün ayrılan Younes Belhanda artık istediği takımla görüşme hakkına sahip. Yeni adresinin neresi olacağı da merak konusu. Faslı yıldız ile ilgili son iddialar haberimizde.

Galatasaray ile sözleşmesi feshedildikten sonra Adana Demirspor ile anlaşan Younes Belhanda, gösterdiği performansla zaman zaman sarı kırmızılı taraftarlar tarafından de kulübe dönmesi konusunda mesajlar attırmayı başarmıştı. Bugün itibarıyla Mavi Şimşekler ile de yollarını ayıran deneyimli orta sahanın nereye gideceği konusu gündemi bir hayli meşgul edecek gibi gözüküyor.

Adana Demirspor'dan açıklama

Çıktığı 74 karşılaşmada 19 gol atıp 12 asist yapan Younes Belhanda için Adana temsilcisinden şu açıklama yapıldı;

"Her şey için teşekkürler Belhanda.

Profesyonel futbolcumuz Younes Belhanda ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz.

Süper Lig ve Avrupa serüvenimiz boyunca göstermiş olduğu mücadeleden dolayı Younes Belhanda'ya teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Nereye gidecek?

Adana'dan bugün itibarıyla ayrılan Younes Belhanda'nın yeni adresinin neresi olacağı merak konusu haline geldi. Adı daha önce Trabzonspor ile anılan 10 numaranın Kasımpaşa veya Başakşehir'inde kadrosuna katılabileceği yönünde iddialar var. Ayrıca Pendikspor'un da girişim yapması bekleniyor. Diğer yandan Arap takımları da kendisine ilgi gösterebilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.