Yusuf Barası Adana Demirspor'da parlıyor

Yusuf Barası Adana Demirspor'da parlıyor
 DAMGA Editörü
Adan Demirspor'un sezon başında AZ Alkmaar'dan transfer ettiği Yusuf Barası, forma şansı yakaladığı dakikaları iyi değerlendirerek ön plana çıkmayı başardı.

Yeni sezona Patrick Kluivert ile başlayan ancak sonrasında yaşanan sorunlar nedeniyle üst üste kötü sonuçlar alan Adanda Demirspor'da hedef maksimum puanı alarak bir sonraki seneye hazırlanmak. Hollandalı çalıştırıcının özel olarak istediği ve Adana'ya getirdiği Yusuf Barası, aldığı süre boyunca yakaladığı istatistiklerle yine gündeme geldi.

Keuken Kampioen Divisie'de forma giymek istemediği için yeni bir macera araya 21 yaşındaki futbolcu için Patrick Kluivert devreye girerek işi bitirmişti. Başkan Murat Sancak'ın çok şey beklediği Yusuf sahadaki performansıyla kimseyi mahcup etmedi.

Dün akşam takımı yenilse de fileleri havalandırmayı başaran golcü futbolcu, Akdeniz temsilcisi ile 634 dakika giydiği formasıyla 5'inci kez skor katkısında bulundu. 90 dakika üzerinden 7 maça denk gelen zaman zarfındaki bu istatistiği ile adından söz ettiren gurbetçi forvetten Hikmet Karaman da sene sonuna kadar daha fazla faydalanmak ve Türk futboluna önemli bir değer kazandırmak amacında.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.