Yusuf Barası AZ Alkmaar ile sözleşme yeniledi

Yusuf Barası AZ Alkmaar ile sözleşme yeniledi
Futbol hayatını Hollanda'nın AZ Alkmaar'da sürdüren ve bu sezon A takıma da yükselen Yusuf Barası, 3 yıllık yeni sözleşmeye imza attı. Adı daha önce özellikle Galatasaray ile anılan gurbetçi futbolcu hedefinin taraftarlar için savaşmak ve goller atmak olduğunu söyledi.

Adı daha önce birçok kez Süper Lig'in devleri ile anılan ve son olarak Galatasaray'ın gündeminde yer alan Yusuf Barası, kulübüyle 3 yıllık yeni anlaşmaya imza attı. Sezon sonu tamamlanacak olan kontratı sebebiyle istediği takımla görüşme hakkı bulunan milli futbolcu, Pascal Jansen ile birlikte Eredivisie'de de oynama şansı bulmuştu.


"Çocukluk hayalim gerçekleşti"

Kulübüyle 3 senelik yeni sözleşmeye imza atan Yusuf Barası için AZ Alkmaar da paylaşımda bulunarak imza töreninden fotoğraflar paylaştı ve "Takımımıza akademiden yeni bir genç daha geldi" notunu düştü. Genç futbolcunun ailesi, menajerleri Ali Dursun ve Özhan Yanık da törene katıldı. Yusuf Barası ise yaptığı açıklamada; "Yeni sözleşme imzaladığı için çok mutlu olduğunu ve taraftarlarıyla yeni gol sevinçleri yaşamak istiyorum. Bu çocukluk hayalimin gerçekleşmesi. Bütün AZ Altyapı takımlarından geçtim ve şimdi AZ'nin bir parçasıyım. Hızlı gidiyor, ama içten içe bu adımı daha önce atmayı umuyordum. Sanırım bu benim için en iyi an. Jong AZ'de birçok dakika geçirdim ve seviyeye giderek daha çok alıştım. Şimdi devam etmek istiyorum: Mümkün olduğunca çok oynayın, takım için önemli olun ve kim olduğumu gösterin." dedi.
 

yusuf barası az alkmaar


 

Hızlı ve teknik

Futbol Direktörü Max Huiberts de milli oyuncu hakkında "Yusuf, 2014'ten beri AZ için oynuyor ve bu şehrin mahallelerinden yetişen bir çocuk. Şimdi sözleşmesini uzatması harika ve bundan çok memnunuz. Kendisi çok yetenekli ve kariyeri açısından fırsatlar yaratabilir. Hızlı ve teknik olarak yetenekli. Bunlar bir hücum oyuncusu için iyi özellikler. Şimdi kesin olarak bizim oyuncumuz ve mutluyuz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.