Yusuf Demir'e 10 milyon euroluk teklif!

Yusuf Demir'e 10 milyon euroluk teklif!
Önümüzdeki senelere damga vurması beklenen futbolcular arasında yer alan ve yetenği ile şimdiden birçok kulübü peşinden koşturan Yusuf Demir için 10 milyon euroluk teklif geldi.

Avusturya'nın en önemli ve tarihi kulüplerimnden Rapid Wien'de forma giyen Yusuf Demir paylaşılamıyor. Kulüp mali kriz yaşarken 17 yaşındaki oyuncu önemli bir maddi girdi sağlayabilir. Zira manejeri Emre Öztürk yaptığı açıklamada birçok takımın takip ettiği Yusuf için 10 milyon euroluk teklif geldiğini duyurdu.

Trabzonlu bir ailenin çocuğu
Yusuf Demir'in menajeri Öztürk Avusturya basınına verdiği demeçte; 'Onun için yapılan teklifler Avusturya standartlarına göre çok yüksek. Koronavirüs birçok kulübü etkiledi ancak Rapid'in son durumu hakkında bilgim pek yok. Yusuf Avrupa'da yoluna devam edecek. O bir Barcelona taraftarı dedi. 17 yaşındaki futbolcu Trabzonlu bir ailenin çocuğu. Diğer yandan da milli takıma alınması için girişimler başladı. Federasyon yetkilileri görüşmeler için start verdi.

Potansiyelinin sınırı yok!
Yeşil beyazlı ekibin sportif direktörü Zoran Barisic de Yusuf için "Potansiyelinin sınırı ve sonu yok. Ancak bizim de maddi anlamda hayatta kalabilmemiz için bir şeyler yapmak zorundayız" ifadeleriyle transfere yeşil ışık yaktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.