Yusuf Yazıcı için dev teklif! Gerçek değeri kaç milyon euro

Yusuf Yazıcı için dev teklif! Gerçek değeri kaç milyon euro
Bu sezon Burak Yılmaz'dan sonra en çok katkı veren isim olan Yusuf Yazıcı için açıklanan 15 milyon euroluk teklif heyecan yarattı ancak genç orta saha oyuncusu için karar verildi.

Trabzonspor'da transfer rotası belirlenmeye çalışılırken diğer yandan da eldeki oyuncuların geleceği hakkında karar verilmek zorunda. Başkan Ahmet Ağaoğlu önceki gün katıldığı A Spor'da Yusuf Yazıcı için 15 milyon euroluk bir teklif aldıklarını ancak kabul etmediklerini açıklamıştı. Ağaoğlu kulübün borcunun ödenmesi halinde Yusuf'u satmaları konusunda düşünebileceklerini söyleyerek daha önce transfer kapısını kapatmıştı. Daha önce de 14 milyon euroluk bir teklif alan Trabzonspor'un niyeti Yusuf ile yola devam etmek.

Yusuf Yazıcı bu sezon çıktığı 33 maçta 13 gole katkıda bulunarak Burak Yılmaz'ın ardından gol yükünü en çok üstlenen isim oldu. Attığı goller, pas trafiğindeki katkısı ve öldürücü duran toplarıyla takımına katkı veren genç futbolcu Avrupa devlerinin her geçen gün iştahını kabartıyor. Enes Ünal, Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü gibi son dönemlerde yurt dışına giden oyuncuların başarı yakalaması gözleri de Süper Lig'e çevirmişti. En çok izlenen isimlerin başında da Yusuf Yazıcı geliyor.

yusuf yazıcı

Geçen sezon Bursaspor maçı öncesinde Mehmet Ekici'nin kadro dışı bırakılmasıyla forma şansı bulan Yusuf Yazıcı o günden bu yana gösterdiği performansla milli takıma da yükselmiş ve 10 numaralı formayı giymeye başlamıştı. Türkiye içerisinde herhangi bir takıma gönderilmek istenmeyen Yusuf için sadece Avrupa yolu açık. Sezon sonunda Şenol Güneş'in gelmesi halinde bu alternatif de astronomik bir seviyeye çıkmadıkça kabul edilmeyecek gibi görünüyor. Trabzonspor'un tecrübeli teknik direktörü takımın başına getirileceği ciddi ciddi konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.