Yusuf Yazıcı Süper Lig'e geri dönüyor! İlk görüşme gerçekleşti...

Yusuf Yazıcı Süper Lig'e geri dönüyor! İlk görüşme gerçekleşti...
Trabzonspor'dan Lille'e transfer olan ve geçen sezonu bordo mavililerde geçiren Yusuf Yazıcı için Süper Lig devi devreye girdi.

Bu akşam Süper Lig'de İstanbulspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Birbirinden önemli isimleri listesinde bulunduran sarı kırmızılılarda yerliler de büyük önem taşıyor. Orta saha ve 10 numara mevkisinde alternatifini artırmayı hedefleyen Okan Buruk'un tercihi Yusuf Yazıcı oldu. Milli yıldız için ilk görüşme de gerçekleşti.

Trabzonspor'un maddesi halen geçerli ama...

Yusuf Yazıcı'nın transferinde önemli bir konu göze çarpıyor. Bordo mavililer Fransız temsilcisi ile yıldız ismin kontratı boyunca Türkiye'ye kiralanması veya satılması halinde 20 milyon euro ödeyeceğini duyurmuştu. Bu dönemde 6 aylık zamanı kalan yıldız isim sadece sözleşmesini fesih ederse ilgili madde ortadan kalkabilir ancak burada da Lille'in performansından memnun kaldığı oyuncuyu bırakmaya niyetinin pek olmadığı görülüyor.

İlk görüşme yapıldı

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un geçtiğimiz günlerde Fransa'nın yolunu tuttuğu ve transferde kendisine önemli bir desteği olan menajer George Gardi ile görüştüğü öğrenildi. Erden Timur'un Fransa'da bir araya geldiği isimler arasında Yusuf Yazıcı'nın da yer aldığı belirtilirken sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan milli oyuncuyu ve Lille'i ikna etmeye çalıştığı gelen haberler arasında.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.