Yusuf Yazıcı Trabzonspor'a mı dönüyor? Fransa'dan flaş iddia geldi...

Yusuf Yazıcı Trabzonspor'a mı dönüyor? Fransa'dan flaş iddia geldi...
Ülkemizi Ligue 1'de temsil eden isimlerden biri olan ve bu sezon performansıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Yusuf Yazıcı için flaş iddia ortaya atıldı. Fransızlar yıldız oyuncunun takımdan ayrılabileceğini ve Lille'in teklifleri değerlendireceğini yazdı. Bu durum aynı zamanda Trabzonspor için de yeni gelişmelerin yaşanması anlamı taşıyor.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini büyük bir farkla önde götüren Trabzonspor için transfer dönemi hareketli geçiyor. Bordo mavililer Kouassi'yi renklerine bağladıktan sonra Masouras için de girişimlerini sıklaştırırken bir iddia da Fransa'dan geldi. Fransız medyası Yusuf Yazıcı'nın Türkiye'ye dönebileceğini ve Lille'in de gelen tekliflere göre masaya oturabileceğini manşetlerine taşıdı.



Güven kaybı yaşadı

Fransız basını, Lille'in 17 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı ancak performansında düşüş yaşayan yıldız oyuncu Yusuf Yazıcı için gelecek teklifleri değerlendireceğini yazdı. Haberin detayında ise, "Geçen sezon Christophe Galtier teknik direktörlüğünde özellikle Avrupa Ligi'nde önemli bir rol oynayan Yusuf Yazıcı, teknik direktör Jocelyn Gourvennec'in takımın başına gelmesiyle etkinliğini kaybetti ve performansında düşüş yaşadı. Bu nedenle de Yazıcı, değerini ve verimini arttıramadı." ifadeleri yer aldı.
 

yusuf yazıcı lille


1 gol atabildi

Hem yurt içinde hem de Fransız basınında Yusuf Yazıcı'nın Trabzonspor'a döneceği iddiaları yer almıştı. Bu gelişme sonrası Yusuf'u geleceği ise merak konusu oldu. Yusuf, bu sezon ligde geride kalan 13 maçın 12'sinde oynadı ancak yalnızca 2 maçta (Lorient-Montpellier) 11'de sahaya çıkabildi. milli futbolcumuz bu maçlarda 1 gol, 1 asitlik performans sergiledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.