Yuvacıkspor Çorluspor 1947 ile karşı karşıya gelecek

Yuvacıkspor Çorluspor 1947 ile karşı karşıya gelecek
Türkiye Bölgesel Amatör Lig Grup 2'de 13'üncü hafta devam ediyor. Birbirinden iddialı takımların mücadelesine sahne olan sezonda bugün Yuvacıkspor ile Çorluspor karşı karşıya gelecek. İki takımın da hedefi karşılaşmadan 3 puanla sahadan ayrılabilmek.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig Grup 2'de futbol ateşi yanmaya devam ediyor. 13'üncü hafta maçlarının oynanacağı günde ev sahipliği yapacak illerden biri de Kocaeli. Zirve mücadelesi veren Çorluspor 1947 ile orta sıralardaki Yuvacıkspor kozlarını paylaşacak. İki takımın zorlu kapışması öncesindeki son durum haberimizde yer alıyor.

Yuvacıkspor Çorluspor 1947 maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün Türkiye Bölgesel Amatör Lig Grup 2'de oynanacak olan Yuvacıkspor Çorluspor 1947 maçı saat 14.00'te başlayacak. Müsabakayı yayınlayan kanal bulunmamaktadır.

Yuvacıkspor Çorluspor 1947 maçı öncesi son durum

Türkiye Bölgesel Amatör Lig Grup 2'de iki güçlü ekibin mücadelesine sahne olacak Yuvacıkspor Çorluspor 1947 maçı öncesi iki takımın son durumu merak konusu. Ev sahibi 16 puan ve -4 averajla 9'uncu sırada bulunyor. Konuk takım ise 28 puanla lider Gebzespor'un en yakın takipçisi.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.