Zileli Pegasus kemerin sahibi oldu

Zileli Pegasus kemerin sahibi oldu
Zile'nin Belpınar köyünden Pegasus lakaplı milli sporcu Erkan Katıkçı, Manisa'nın Muradiye ilçesinde rakibi Serkan Çelik ile yaptığı maçı kazanarak, CFA kemerin sahibi oldu

Zile Belpınarlı genç sporcu Erkan Katıkçı, Pegasus lakabının hakkını vermeye devam ediyor. Manisa'nın Muradiye ilçesinde rakibi Serkan Çelik'i mağlup eden Katıkçı, CFA kemeri takmaya hak kazandı. Katıkçı'ya kemeri Türkiye'nin önde gelen ring sporcularından Tarık Sayın taktı. Kazandığı maç sonrası açıklamalarda bulunan Katıkçı büyük bir mutluluk yaşadığını belirterek, “Profesyonel arena yalnızca gerçek şampiyonların yeridir. Sahte şampiyonların yeri değildir. Ben de bugün gerçek bir şampiyon olduğumu gösterdim” dedi. Kemeri Muharrem ayında kazandığının da altını çizen Katıkçı, “Kerbela şehitlerimizi asla unutmayacağız. Onların yürüdüğü hak ve adalet yolundan yürümeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.


Duygu dolu anlar yaşadı

Karşılaşma öncesi salona girdiğinde çok duygulandığını ve atmosferin çok güzel olduğunu kaydeden Erkan Katıkçı, “Yanımda olan arkadaşlarıma, akrabalarıma, hemşehrilerime ve tüm sevenlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Beni gerçekten çok duygulandırdılar. Bu başarıyı onlara armağan ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.