Zinedine Zidane istifa etti!

Zinedine Zidane istifa etti!
Takımının başında 3 yıl üst üste Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak tarihe geçen Zidane," Bence takımın bir değişikliğe, yeni bir çalışmaya ihtiyacı var" diyerek istifa etti.

La Liga ekiplerinden Real Madrid'te, Rafael Benitez'in yerine 2015-2016 sezonunun devre arasında takımın  başına getirilen Fransız teknik adam Zidane, Şampiyonlar Ligi'ni 3.kez üst üste kazandıktan 1 hafta sonra istifa etti.

İstifa kararının ardından açıklamalarda bulunan Zidane, şu ifadeleri kullandı,"Gelecek sene Real Madrid'de devam etmeme kararı aldım. Bence takımın bir değişikliğe, yeni bir çalışmaya ihtiyacı var ve bu yüzden bu kararı aldım. Bu görev için her zaman minnettar olacağım. Real Madrid bana çok şey kazandırdı. Bu karar insanlara anlamsız gelebilir ama benim için durum böyle değil. Değişimin hemen gerçekleşmesi gerekiyordu. Herkese teşekkürler".dedi.

Karara saygı duymamız gerekiyor

Zidane'nın istifasının ardından açıklama yapan Real Madrid Başkanı Florentino Perez, "Bu karara saygı duymamız gerekiyor. Kararı öğrendiğimde beni çok etkiledi. Onu ikna etmek isterdim ama bu kararı nasıl aldığını biliyorum." yorumunu yaptı.

Rekor kırarak ayrıldı

Real Madrid'in başında 3 yıl üst üste Şampiyonlar Ligi kupası kazanarak, kırılması güç bir rekor başarının altına imzasını atan Zidane'nın Real Madrid kariyeri şu şekilde;

- 3 Şampiyonlar Ligi kupası

-1 FİFA Kulüpler Dünya Kupası

-1 UEFA Süper Kupası

-1 Lig Kupası

-1 İspanya Süper Kupası

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.