Zirvede nefes kesen derbi! Beşiktaş Trabzonspor maçı muhtemel kadrolar (11'ler)

Zirvede nefes kesen derbi! Beşiktaş Trabzonspor maçı muhtemel kadrolar (11'ler)
Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Trabzonspor derbisi zirveyi de yakından ilgilendiriyor. İki ekip de sahadan galibiyetle ayrılmak için hazırlıklarını tamamladı. Zorlu mücadele öncesinde kadrolar da merak ediliyor. İşte Beşiktaş Trabzonspor maçı muhtemel kadroları (11'ler) haberimizde yer alıyor.

Son dönemde aldığı galibiyetlerle şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalayan lider Trabzonspor bu akşam Beşiktaş'a konuk oluyor. İki ezeli rakibin karşı karşıya geleceği derbide nefesler tutulacak. Ligin zirvesini de yakından ilgilendiren mücadelede alınacak her skor yeni bir senaryoyu da beraberinde geitreiblir. Fırtına lider geldiği İstanbul'dan lider dönmek, Kara Kartal ise galip gelerek üst grubu yakalamak istiyor: Karşılaşmanın kahramanları ise elbette futbolcular olacak. Beşiktaş Trabzonspor maçı muhtemel kadroları (11'ler) haberimizde yer alıyor.
 


Beşiktaş Trabzonspor maçı muhtemel 11'leri

Bu akşam Vodafone Park'ta oynanacak mücadele öncesinde Trabzonspor'un iki Nijeryalısından Mikel kart cezalısı, Nwakaeme ise sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Antrenmanlara başlayan Abdülkadir ise kadroda yok. Beşiktaş'ta da hasta olan Ljajic'in maç kadrosunda yer alması beklenmezken N'Koudou da yedek kulübesinde başlayabilir. Yerine Caner'in oynaması yüksek ihtimal.

Beşiktaş; Karius - Gökhan Gönül, Vida, Ruiz, Rebecho, Elneny, Atiba, Lens, Boateng, Caner (N'Koudou), Burak
Trabzonspor; Uğurcan Çakır, Pereira, Da Costa, Campi, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Guilherme, Ndiaye, Ekuban, Sörloth

jose sosa
 


Dümende Sosa var

Kaptan Jose Sosa, Beşiktaş derbisiyle ilgili arkadaşlarıyla toplantı yaptı. Arjantinli yıldız, "Süper Lig'de birçok maçta kalitemizi gösterdik. Ligin en iyi oynayan takımıyız. Bunu defalarca ispatladık. İstanbul'dan da 3 puanla döneceğiz. Onlardan fazla koşmalıyız. Onlardan daha çok istemeliyiz" diye konuştu. Tangocu, arkadaşlarından da galibiyet sözü aldı.


 


Muhteşem karşılama

Beşiktaş derbisi için dün İstanbul'a gelen lider Trabzonspor'a taraftarı muhteşem bir karşılama töreni düzenledi. Türk Hava Yollarına ait tarifeli uçakla saat 15.15'te İstanbul Havalimanı'na ulaşan kafileyi çok sayıda taraftar karşıladı. Bordo-mavili bazı taraftarlar, takım otobüsü önünde teknik direktör Hüseyin Çimşir'e çiçek verdi. Taraftarlar, Sörloth ve diğer futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Havalimanı çalışanları ile bazı yolcular da Hüseyin Çimşir ve futbolcularla fotoğraf çektirdi.

beşiktaş lens
 


Taraftar Lens'i seçti

Beşiktaş'ta "Sizce sağ açık pozisyonunda kim oynamalı?" anketinde oylar Jeremain Lens'e çıktı. Lens, Diaby, Douglas ve Boyd şıklarının yer aldığı ankete 21 bin 909 okuyucu katıldı. Lens oyların yüzde 60.19'unu alarak anketi en üst sırada bitirdi. Diaby oyların yüzde 14.21'ini alırken, Boyd yüzde 13.27, Douglas ise yüzde 12.31 oranında oy aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.