Sultanbeyli'de genç kız anne ve babasının kavga etmesi üzerine balkondan atlayarak intihar etti

Sultanbeyli'de genç kız anne ve babasının kavga etmesi üzerine balkondan atlayarak intihar etti
İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde dün anne ve babası kavga eden genç kız balkondan atlayarak intihar etti. Genç kızın Twitter hesabından daha önce yaptığı paylaşımlar ise dikkat çekti.

İddiaya göre; Rabia Tanrıvermiş (23) annesi ile babasının sürekli kavga etmeleri nedeniyle psikolojik sorunlar yaşıyordu. Dün akşam saatlerinde Tanrıvermiş çifti yine tartıştı. Hatta iddiaya göre babası, annesini kemerle dövdü. Bunun üzerine sinir krizi geçiren Rabia Tanrıvermiş kendisini bir anda beşinci kattaki evlerinin balkonundan aşağı bıraktı. Kaldırıma düşen genç kız ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri edildi. Sağlık ekipleri kaldırımda kanlar içinde yatan genç kızı, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen genç kız kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

'İnanıyorum ki sesimi duyuaracaksınız'

İntihar ederek hayatını kaybeden Rabia Tanrıvermiş'in Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. Geçtiğimiz Eylül ayında bir paylaşımında Tanrıvermiş'in "Bu haykırışım tüm hemcinslerim içindir. Bugün bu durumu biz yaşıyoruz ama binlerce insan her gün bu tarz olaylar yaşıyor. Ben sesimi kesmeyeceğim, kesmelerine izin vermeyeceğim ve adaletin yerini bulmasını istiyorum, bulmalı da inanıyorum ki sesimi duyuracaksınız." mesajını paylaştığı görüldü.

Paylaşımlarında "Boğazımı kesmeye çalıştılar. Annemi bıçakladılar" diyen genç kız, bir başka paylaşımında ise şikayetçi olmaması için tehditler aldığını yazdı.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.