TÜMKİAD'dan muhteşem iftar

TÜMKİAD'dan muhteşem iftar
TÜMKİAD 4. Geleneksel iftarı Cumartesi günü muhteşem bir katılımla Cemile Sultan Korusunda gerçekleşti. İftarda sanat, siyaset, medya camiası ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katılırken bir çok önemli isimde Genel Başkan Sn. Nihat Tanrıkulu’nun davetlisi olarak yerini aldı. 

Muhteşem boğaz manzarası altında semazen gösterisi ile başlayan program, okunan aşrı Şerif ile devam etti. Ezan ile birlikte büyük bir huzur ikliminde iftarlar açıldı, dualar edildi. 

Genel Başkan Sn. Nihat Tanrıkulu açılış konuşmasında çok önemli bir millet ve devlet tanımı yaparak “Tümkiad olarak biz devletçi duruşumuzdan hiç bir zaman ödün vermedik. Kimsenin arka bahçesi olmadık. Kimseye gebe kalmadık. Doğru bildiğimiz yolda doğru bildiğimiz hedeflere yürüdük. Bugün geldiğimiz noktada 36 İl Başkanlığı ve Genel Başkanın etrafına kenetlenmiş yönetimi ve yürekten inanmış üyeleri ile Tümkiad Türkiye’nin yükselen değeridir. Yeni gücüdür. Yeni isimlerin ve yeni yüzlerin buluşacağız çatıdır.” diyerek aynı duyguları paylaşan herkesi Tümkiad çatısı altında var olmaya davet etti.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden sohbet ve neşe dolu muhteşem gece Tümkiad ailesinin birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafları ile sona erdi.


TÜMKİAD

TÜMKİAD

TÜMKİAD

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.