Sultangazi Belediyesi kar için tam mesaide!
İstanbul'da etkisini gösteren kar hayatın bazı bölümlerini olumsuz etkileyebiliyor. Mağduriyeti en aza indirmek isteyen Sultangazi Belediyesi ise tam kadrosuyla sahadaki çalışmalarına 24 saat devam ediyor.

Hafta sonu başlayan ve tüm İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı, tüm yurdu beyaza bürüdü. Sultangazi Belediyesi karla mücadele ekipleri ise kar küreme araçlarıyla 7 gün 24 saat çalışmalarını sürdürüyor.
Hayvanlara da destek var
Evden çıkamayanlar unutulmadı
İlçe genelindeki çalışmanın sürdüğünü belirten Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “İstanbul bugünlerde kar yağışıyla karşı karşıya kaldı. Bizlerde şu an Sultangazi Yayla Mahallesi’ndeyiz. Burası yoğun kar yağışı alan bir mahallemiz. İki gündür çalışmalarımızı çok yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Her gün gece 03.00 itibariyle çalışmalarımıza başlıyoruz. Vatandaşlarımızın işlerine giderken yolda kalmamaları için büyük gayret gösteriyoruz. Tüm mahallelerimizde ve trafiğin yoğun olduğu ana yollarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarımızı titizlikle yapıyoruz. Yoğun kar yağışına rağmen, sosyal yardım ekiplerimiz de sahada çalışmalarına devam ediyor, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza desteklerini aralıksız sürdürüyor. Aynı zamanda bu havalarda sokak hayvanlarıyla ilgili birçok çalışma yaptık. Kardan dolayı evlerinden çıkamayan hastalarımızı unutmadık” dedi.
