10 Şubat Cumartesi TV8 Yayın Akışı- Survivor saat kaçta başlayacak

10 Şubat Cumartesi TV8 Yayın Akışı- Survivor saat kaçta başlayacak
Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarını elinde bulunduran TV8'de yeni bir dönem başlıyor. Survivor 2018 yılında bomba gibi bölümleriyle ekranlara geliyor. Yarından itibaren aynı formatla izleyici karşısına çıkacak olan Survivor ne zaman ve saat kaçta başlayacak. İşte 10 Şubat Cumartesi TV8 yayın akışı...

TV8'de yarışmalar arka arkaya geliyor. O Ses Türkiye'nin final bölümünün ardından yıllardır ekranların fenomeni olan Survivor 2018 başlıyor. Yepyeni kadrosu ve birbirinden iddialı yarışmacılarıyla adada büyük heyecan izleyenleri bekliyor. Acun Ilıcalı'nın da en büyük bütçeli yapımlarının başında gelen Survivor'ın ilk bölümü nefes kesecek. TV8 yayın akışını özetlediğimiz haberimizde yarışmanın ne zaman başlayacağını görüntüleyebilirsiniz. 

Kanalın ilk yayın kuşağında Oynat Bakalım yer alıyor. Saat 07.00'de başlayacak olan programda komik videolar yayınlanıyor. İzleyenleri keyifli dakikalar bekliyor. Ardından yılların ekran klasiği Çok Güzel Hareketler Bunlar yayınlanacak. BKM Mutfak'ın 08.00 itibariyle ekranlardaki yerini alacağını hatırlatalım. Maşa ile Koca Ayı'nın 15 dakikalık  gösterimi sonrası bomba patlıyor.

Survivor'un yeni senedeki ilk yayını saat 09.45'te TV8'de yayınlanacak. Panaroma ile başlayacak olan serüvenin ilk yayınında yorumlar yapılacak ve yarışmacılar değerlendirilecek. 11.45'de Arda'nın Mutfağı'nda birbirinden leziz yemek tariflerini izleyebilirsiniz. Magazin 8'in ünlüler dünyasına dokunduğu yayının ardından İnsanlar Alemi de 16.15'te ekranlarınıza gelecek. Sinema filmi ise sizi akşama hazırlayacak. Recep İvedik'in yayın saati de 18.15 olarak belirlendi.

Saatler 20.30'u gösterdiğinde ise ışıklar Survivor 2018'in ilk bölümü sevenleriyle buluşacak. Uzun süredir ekranlara gelmesi beklenen yarışmanın yeni senesinde neler olacağı konusunda herkes şu anda büyük heyecan duyuyor.

00.15'te sona erecek yayının ardından iki tekrar yayını ile birlikte 8x8 ve Bilginiz Olsun TV8 ekranlarında olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.