16 Nisan 2018 Pazartesi Survivor kim elendi? Hakan mı Damla mı Cumali mi gitti

16 Nisan 2018 Pazartesi Survivor kim elendi? Hakan mı Damla mı Cumali mi gitti
Büyük bir heyecanla yoluna devam eden Survivor'da dün kim elendi sorusunun cevabı halkın gönderdiği SMS oylarıyla belirlendi. Üç aday arasından hangisinin adadan ayrılacağı merak ediliyordu. Peki dün akşam Survivor 2018'den kim elendi? İşte Hakan, Damla ve Cumali arasından yarışmaya veda eden isim.

TV8 ekranlarında yayınlanana Survivor'da bir eleme gecesi daha geride kaldı. Ekranların fenomen yarışmasında hangi ismin veda edecğeinden çok hangi takımdan gideceği de önemliydi. Adadaki dengeler açısından belirleyici olacak eleme için herkes nefesini tuttu. Dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden takım bir kişi eksildi.

Noter kontrolünde gerçekleştirilen SMS gönderimleriyle adadaki kariyerleri belli olan yarışmacılardan biri daha yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Zorlu koşulların yanısıra tüm yarışmacılarla hem bireysel hem de takımsal olarak yarışan adadaki isimler arasındaki dokunumazlık oyununun kimin kazanacağı merak ediliyordu. Gönüllüler takımı eleme adayı olarak Cumali, Hakan ve Damla'yı belirlemişti. Peki, Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden o isim.

survivor 2018 9 nisan kim elendi

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?
Survivor'da oynana iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı gerçekleşen ada konseyiyle birlikte, takımlarının ortak kararıyla ilk eleme adayını Cumali olarak belirlemişti. Ardından bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Hilmi Cem ise sürpriz bir karar vererek Hakan'ın adını verdi ve Hakan ikinci eleme adayı oldu. İkinci kez dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler bu sefer takım kararıyla Damla'nın ismini eleme adayı olarak belirlemişti ve üçüncü aday Damla olmuştu. Gerçekleşen halk oylamasıyla birlikte adaya veda eden isim Cumali oldu.

Adeta savaştılar
Survivor'da ödül oyunlarının heyecanı her geçen gün artmaya devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı aç olan karınlarını doyurabilmek adına son ana kadar mücadelelerini sürdürmeye devam ediyorlar. Bu akşam Acun Ilıcalı ödül oyunu öncesinde ödülü açıkladı ve iki takım yarışmacıları da adeta kriz geçirdi. Ödül bir kova dolusu tavuktu. Yarışmacılar ödül için kilitlendiler ve zorlu parkurda birbirleriyle savaştılar. Oynanan ödül oyununu kazanan taraf ünlüler takımı oldu ve karınlarını tıka basa doyurdular.

Ünlüler kazandı
Survivor'da baraka ödülü yarışmacılar için oldukça önem arz ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam daha rahat bir ada koşulunda yaşamak için karşı karşıya geldiler. Ünlüler takımı baraka oyununda yine es geçmedi ve mücadeleyi kazanmayı bildi. Zorlu parkurda ünlüler takımı 10-7 maçı kazanarak, yataklı ve yastıklı adalarına geri döndüler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.