18 Mart Survivor All Star 2018 Dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve 19 Mart kim elenecek

18 Mart Survivor All Star 2018 Dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve 19 Mart kim elenecek
TV8'in reyting rekortmeni yarışması Survivor'da 12. sezon 28. bölüm heyecanıyla devam edecek. Yeni bölüm fragmanının yayınlandığı akşamda heyecan doruğa çıktı. Çünkü eleme adayları belirlendi, sakatlanan bir yarışmacı var ve durumu merak ediliyor. Bunun yanında bir de adaya yeni katılan bir isim söz konusu. Adadan gidecek ismin belirleneceği ve Yunanlarla hangi takımın oynayacağı sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Yayınlandığı her bölümle izleyicileri ekran başına toplayan Survivor'da heyecan her geçen gün artmaya devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler arasındaki kıyasıya rekabette bazen istenmeyen olaylar yaşansa da Türk halkı Survivor'a büyük ilgi gösteriyor ve izliyor. Dün dokunulmazlık oyunu vardı ve kimin kazanacağı merak ediliyordu. Ayrıca 19 Mart 2018 Pazartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümün fragmanı da izleyicilerle buluştu. Fragmanda Yunan yarışmacıların karşısına hangi takımın çıkacağı konusunda da ipucu var.

Zorlu parkurların yer aldığı ve yarışmacıların birbirlerine üstünlük kurma çabasıyla mcüadele ettiği adada büyük efor sarfediliyor. En büyük imtihanın açlık olduğu Dominik'te dün üç aeleme adayı belirlendi. Konseyin kararıyla birlikte bu akşam adaya veda edecek isim açıklanacak. Survivor 2018 All Star'daki büyük heyecan öncesi tüm gelişmeleri sizler için derledik. 18 Mart Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım kim oldu? Survivor'da eleme adayları kim oldu?

Dokunulmazlık oyunu kıyasıya mücadele ile geçti. Dokunulmazlık oyununu kazanan All star yani Gönüllüler Takımı oldu. Dokunulmazlık oyunu skoru; All Star 10 - 5 Gönüllüler

Dokunulmazlık Nagehan'da
Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler Takımı, bireysel dokunulmazlık oyununu oynadı. Zorlu oyunu kazanan isim Nagihan Karadere oldu. Bu sonuçla birlikte Nagehan bir hafta daha adada kalmayı garantilemiş oldu. Haftanın en iyi performansının sahibi Funda da dokunulmazlık kolyesinin sahibi oldu.

Performansta lider Funda
Survior'un sunucusu Alp Kırşan, haftanın performans birincisini açıkladı. Gönüllüler Takımının performans birincisi Funda Alkayış seçildi. Böylece Funda'nın adı eleme adayı olarak takım arkadaşları tarafından bu hafta yazılamayacak. Funda ayrıca ada konseyinde elenmek üzere bir arkadaşını söyleyerek eleme adayı yapacak.

acun ılıcalı

19 Mart Survivor Eleme Adayları kim
Survivor'da bu hafta adaya Gönüllüler takımından bir kişi veda edecek. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler Takımı üyeleri tarafından yapılan oylama sonucu adaya veda edecek 3 eleme adayından biri belli oldu. Ada konseyinde en çok oyu İpek aldı ve birici eleme adayı oldu.

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Nagehan Karadere de kural gereği bir kişiyi eleme adayı olarak şeçti. Nagehan, Ramazan'ı eleme adayı olarak belirledi. Haftanın en iyi performans sergileyen yarışmacısı seçilen Funda ise 3. eleme adayı olarak Birsen'i belirledi.

Doğan elenmişti
Survivor 2018 All Star kadrosunda bulunan Nihat Doğan geçtiğimiz hafta Survivor eleme konseyinde SMS sonuçlarında en az oyu alarak yarışmaya veda etti.

Ecem'in yerine kim geldi?
Acun Ilıcalı, Survivor 2018’e sakatlık nedeni ile veda eden Ecem yerine Berna Canbeldek'in katılacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.