19 Mart 2018 Pazartesi Survivor All Star 2018 kim elendi? Adaya veda sözleri...

19 Mart 2018 Pazartesi Survivor All Star 2018 kim elendi? Adaya veda sözleri...
Dominik adasında gerilimli bir haftanın daha sonuna gelindi. Büyük tartışmaların yaşandığı, tatsız olaylara tanıklık edildiği ve heyecanın eksilmediği Survivor'da eleme adayları arasından adaya veda edecek isim açıklandı. Çekişmeli bir 7 günün ardından İpek, Ramazan ve Birsen arasında Survivor'dan kim elendi. Düne dair tüm bilgiler haberimizde.

Reyting rekorları kıran Survivor'da bir eleme heyecanı daha geride kaldı. TV8'in en büyük bütçeli projesinde hangi adayın yarışmadan eleneceği merak ediliyordu. Dokunulmazlığın Nagihan Karadere'nin elde ettiği, Funda'nın haftanın performans birincisi olduğu haftada İpek, Ramazan ve Birsen eleme adayı olarak belirlendi ve konseyin önüne çıktılar. 19 Mart Pazartesi Survivor 2018 All Star SMS sonuçları ile yarışmadan elenen yarışmacı kim oldu?

Öncelikle Yunanistan takımının karşısına hangi takımın çıktığını ve mücadelenin nasıl sonuçlandığını açıklayalım. Türkiye - Yunanistan Survivor 2018 maçı kaç kaç bitti, kim yendi gibi sorular sürekli sorulmaya başlandı. Bilindiği üzere 28. bölümde Yunanların karşısına kim çıkacak sorusunun cevabı belli olmuştu. All Star takımı Gönüllüler takımını 10-7 yenerek Yunanlarla mücadele etme hakkı kazandı.

TÜRKİYE - YUNANİSTAN MAÇINI HANGİ TAKIM KAZANDI?
Survivor'da Türkiye - Yunanistan maçı başladı. Büyük çekişmeye sahne olan zorlu randevunun sonucu belli oldu. Son ana kadar nefes nefese geçen zorlu mücadeleyi 10-9 skorla Türkiye kazandı.

Survivor 19 Mart kim elendi?
Oylamada İpek (7) yazıldı ve ilk aday İpek oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi Nagihan ikinci adayı Ramazan olarak belirledi. En iyi performansa sahip Funda ise Birsen dedi ve üçüncü aday da belirlendi. Belirlenen üç isimden biri SMS oylaması sonucu adaya veda etti. İşte Survivor eleme gecesi yaşananlar…

Acun: Üç aday var biri veda edecek. İpek’e geçmiş olsun diyoruz. Birinci aday İpek, ikinci aday Ramazan, üçüncü aday Birsen. En az oy alanı birazdan söyleyeceğim. Olağanüstü yaşanan bir son dakika krizi var. Yunan takımı son saniye yendiniz. Hiç istemediğimiz bir olayın içinde bulduk kendimizi. Adem ve Turabi arasında çok ciddi bir tartışma yaşandı. Bu olayları istemiyoruz. Sizin de mutlu olduğunuzu düşünmüyorum. Bu olayın çok ciddi bir uyarı olduğunu bir daha olmamasını net olarak tebliği etmek istiyoruz. Bir daha asla istemiyoruz.

survivor eleme

Turabi: Öncelikle kız kardeşlerimden özür diliyorum, benim için oldu bitti bir daha olmaz.

Adem: Öyle güzel mutlu bir galibiyetin ardından böyle bir şey yaşanmasını istemem bazen uğursuzluk istenmeyen anda gelir çatar. Suçlu suçsuz aramıyorum. Bundan sonra biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bunu da öğrenmiş olduk. Kadın yarışmacılarımıza karşı biraz agresif olduk, korkmalarına neden olduk, inşallah bir daha böyle bir şey yaşanmaz.

Acun: All Star takımına bir yarışmacı gelecek. Yarın oyuna dahil olacak. Bu isim Berna. Sahranın yüzünde güller açıyor şuan. Çok heyecanlı bir sezona başladık. All Star sendeledi ama yıkılmadı. Yunan oyununu verseniz çok üzülürdüm. Performans listesini açıklayacağım. Dört kişi ödül alacak. Erkeklerde en iyiler: Hilmicem, Mustafa Kemal. Kadınlarda: Funda, Damla. Ödül enerji için gronola ve yoğurt kazandı.

ipek survivor

İpek'in veda sözleri
İpek: İkinci acı üst üste geldi. Burada olmak mükemmeldi. Mükemmel insanlar tanıdım. Tanıdığımız sandığım insanları da tanıdım. Hayırlısı buymuş demek…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum