2 Nisan 2018 Pazartesi Survivor All Star kim elendi! İşte yeni takımlar

2 Nisan 2018 Pazartesi Survivor All Star kim elendi! İşte yeni takımlar
Büyük bir heyecanın yaşandığı Survivor eleme gecesinde hangi ismin adaya veda edeceği merak ediliyordu. Birbirinden iddialı üç isim elenmemek için mücadele verdi ve birisi yarışma serüvenini noktalamış oldu. Peki 2 Nisan 2018 Pazartesi Survivor kim elendi ve ödül oyununu hangi takım kazandı? Dünün tüm yaşananları bu haberde.

Her kesimden vatandaşın izlediği ve oldukça keyif aldığı televizyon efsanesi Survivor All Star 2018'de eleme gecesi dün yapıldı. Önemli isimlerin bulunduğu adada şampiyonluğa bir adım daha yaklaşılırken üç kişi arasından birisi Dominik'ten ayrılmak zorundaydı. Eleme potasına kalan isimler arasında Nevin, Birsen ve Yağmur vardı. Bakalım hangisi elendi.
 

All-Star All- Star'a karşı


Acun Ilıcalı, 'Survivor 2018'de dün akşam ekranlara gelen ada konseyinde çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. All Star-Gönüllüler konseptinin sona erdiğini duyuran ünlü yapımcı, ilk All Star takımından kalan 11 kişinin, 5 ve 6 yarışmacı olarak iki takıma dağıtılacağını ve yeni konseptin All Star-All Star'a karşı şeklinde olacağını söyledi.
 

1. ALL-STAR TAKIMI


Hakan, Nagihan, Hilmicem, Murat, Damla, Anıl, Cumali, Funda, Yağmur, Birsen, Nevin.

2. ALL STAR TAKIMI


Sema, Adem, Turabi, Sahra, Ümit, Yiğit, Elif, M. Kemal, Berna, Emre, Merve.

Yeni düzen kuruluyor


Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı kadroların şekillenmesi sonrası tüm yarışmacılara mevcut takımlarında son geceyi birlikte geçireceklerini ve ardından sabahtan itibaren yeni takımlarında buluşacaklarını söyledi. Özellikle Survivor izleyicileri bu gelişmeye çok sevindi.

2 Nisan 2018 Survivor kim elendi?


Survivor'da bu hafta elenen isim Nevin Yanıt oldu.

2 Nisan 2018 Survivor Ödül Oyununu kim kazandı?


Survivor'da yeni konsept öncesi oynanan son ödül oyunu büyük heyecana sahne oldu. Ödülün köfte-patates olduğu zorlu oyunu Gönüllüler takımı 10'a 8 skoruyla kazandı ve son ödül oyunun sahibi oldu.

2 Nisan 2018 Survivor sembol oyunlarını kimler kazandı?


Survivor'da erkekler arasından oynanan sembol oyunu büyük çekişmeye sahne oldu. Ümit ve Hilmi arasında oynanan finali kazanan isim Hilmi oldu ve Hilmi bu oyunu ilk kez kazanmış oldu. Survivor'da kadınlar arasında oynanan sembol oyunu oldukça heyecanlı geçti. Birsen ve Nagihan arasında oynanan finali kazanan isim Nagihan oldu ve Nagihan bu oyunu ilk kez kazanmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.