26 Mart Pazartesi 2018 Survivor kim elendi? Survivor SMS sonuçları

26 Mart Pazartesi 2018 Survivor kim elendi? Survivor SMS sonuçları
TV8 ekranlarının reyting rekortmeni 2018 Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun cevabı verildi. Bir yarışmacı daha hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun da yanıt yanıt bulduğu haberimizde Turabi iie Adem'in son durumunu da öğrenebilirsiniz. İşte detaylar...

Pazartesi akşamları Söz ve Çukur ile birlikte ekranlarda olan Survivor'da eleme heyecanı apayrı bir boyutta yaşanıyor. Bir hafta boyunca birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışan yarışmacılar hem performanslarının ödülünü/cezasını alıyor hem de her şeyin konuşulduğu bir yüzleşme anı gerçekleşiyor. İzleyiciler de yarışmalar kadar tartışmaları da ilgiyle izliyor. Dün öncesinde dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu cevap bulmuştu. All Star takımı dokunulmazlığı kazanıp moral olarak önde girmişti son güne. Ayrıca bireysel performanslarda da Adem, Birsen, Nagihan ve Turabi haftanın en iyileriydi. Eleme adayları da Anıl, Ramazan ve Yağmur oldu. Peki Survivor'dan 26 Mart 2018 Pazartesi akşamı hangi yarışmacı elendi? İşte cevabı...
 

Eleme gecesine kadar neler yaşandı?


24 Mart akşamı ünlüler ve gönüllüler takımı oyunu kazanmaları halinde 4 gün boyunca konforlu barakada kalmaya hak kazanacak, süt ve kruvasan ise bu ödülün bir parçası olacaktı. Kafa kafaya mücadele eden ünlüler ve gönüllüler takımı, skorlar 9-9'a gelince bayrak yarışına çıktı. Bayrak yarışında ünlüler takımında Turabi-Sema, gönüllüler takımında ise Mustafa Kemal-Birsen parkura çıkan isim oldu. Buna göre kazanan çok az farkla gönüllüler takımı oldu.

adem turabi survivor
 

Turabi - Adem arasındaki kavga bitti

Geçtiğimiz haftalarda Turabi ile adem arasında yaşanan gerilim, oyunların önüne geçmişti. Sahilde oturan Adem'in yanına giden Turabi, bu tartışmanın gereksiz olduğu ve yaptıklarından dolayı pişman olduğunu ifade ederek özür diledi.  Bu olayın tatlıya bağlanmasının ardından Turabi'nin yanına giderek Adem'le ne konuştuklarını merak eden Yiğit, beklemediği bir karşılık aldı. Adem'in yanına özür dilemek için gittiğini ifade eden Turabi, Survivor 2014'te yaptığı saygısızlıklardan dolayı Yiğit'e pişman olduğunu söyledi.

survivor kim elendi

Ünlüler kazandı

Survivor'da 24 Mart akşamı, mor odada 3 adet kumpir ve 10 bin mor puan kazanmak için parkura çıkan ünlüler ve gönüllüler takımı, her şeylerini ortaya koydu. 9-3 gerideyken bir atak yapan gönüllüler takımı, durumu 9-8'e getirdi. Ancak Sema ile Yağmur'un çıktığı son oyunu Sema'nın almasıyla ödülün kazananı ünlüler takımı oldu.

Acun'dan Ümit Karan'a çalım

Survivor'ın bu haftaki dokunulmazlık oyununu kazanan takımı All Star oldu. Ümit Karan ve Turabi güzel bir performans sergiledi. Ümit Karan oyun sırasında 2'de 2 yaparken Turabi ise 3'te 3 yaptı.

Acun sembolü vermeden önce Ümit Karan'a övgüler dizip "Mükemmel mücadeleler verdi. Önemli rakiplerini yendi." dedi. Kaptan, tam sembolün kendisine verileceğini zannederken Acun büyük bir sürpriz yaparak "Sembolü ona vermek isterdim ama 3'te 3 yapan Turabi'yi buraya davet ediyorum." diyerek sembolü Türabi'ye verdi. Ümit Karan ise tam bu sırada gülerek Acun'a sitem etti. Ilıcalı bu görüntüleri sadece kendi Instagram hesabından yayınladı.


Survivor'dan kim elendi?

Ramazan Survivor'dan elendi. Adaya veda ederken hüngür hüngür ağladı. Konuşmakta zorlandı.

ramazan survivor

ramazan survivor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.