28 Mayıs Pazartesi Survivor'da Yağmur, Mustafa Kemal, Hakan ve Turabi kim elendi?

28 Mayıs Pazartesi Survivor'da Yağmur, Mustafa Kemal, Hakan ve Turabi kim elendi?
TV8'in yıllardır reyting rekorları kıran yarışması Survivor'da bir eleme gecesi daha geride kaldı. Eleme potaısndaki dört adayı arasından bir yarışmacı büyük ödül hayallerine veda etti. Hakan Hatipoğlu, Mustafa Kemal Kurt, Yağmur Banda ve Turabi Çamkıran arasındaki rekabette SMS sonuçlarına göre kim elendi? İşte Survivor'dan ayrılan yarışmacı...

Neredeyse haftanın her günü yayınlanan ve büyük heyecan yaşatan Survivor'da dün bambaşka bir gün yaşandı. Turabi ile Adem kavgasının ardından adadan gidecek isim merak ediliyordu ve eleme gecesi için herkes ekran başındaki yerini aldı. Eleme potasındaki dört isim için SMS oyları belirleyici bir rol oynayacaktı. Yani gidecek ismi bir kez daha SMS oylarıyla halk belirleyecekti. Kıran kırana geçen bir haftanın sonunda hayallerine veda edecek isim için geri sayım başladı. Toplanan konseyde herkes eteğindeki taşları yine döktü. Zaman zaman tartışmalar da oldu, gülüşmeler de. Ancak akıllar elenecek olan yarışmacıdaydı. Büyük bir keyifle izlenen Survivor'da sıra eleme anına geldi. Dört aday arasından hangisinin Dominik'ten gideceği konusunda çeşitli tahminler vardı ve Acun Ilıcalı sonucu açıkladı.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta bir ilk yaşanmış ve her iki takım da birer dokunulmazlık oyunu kazanmayı başarmıştı. Böylelikle her iki takımdan ikişer yarışmacı da eleme adayı olmuştu. Gönüllüler takımından Hakan ve Yağmur, Ünlüler takımından ise Mustafa Kemal ve Turabi'nin eleme adayı olduğu haftada 1 kişi daha hayallerine veda etti. Yapılan halk oylaması sonrası adaya veda eden isim Yağmur Banda oldu.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor dokunulmazlık oyunu kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu! Zaman zaman gergin anların yaşandığı Survivor dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı 10-8 kazanarak biraz da olsa moral depoladı. Konseyde kendi arkadaşlarından birinin ismini yazmayacak olan Ünlüler takımı kaybedilen Türkiye ödülünün ardından bir nebze de olsa moral depoladı. 

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK SEMBOLÜ KİMİN OLDU?

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık oyununda birbirlerine karşı mücadele etti. Gönüllüler arasında oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda kazanan isim Damla Can oldu. 

TURABİ-ADEM KAVGASI

Dün akşam ekrana gelen Survivor'ın son bölümünün ardından yeni bölümde büyük bir gerilim yaşandı. Parkurun sonunda hem dokunulmazlık hem de ödül olduğu için canlarını dişlerine takan yarışmacılar, küçük çaplı bir gerilim yaşadı. Turabi ile Adem, oyunda yaşanan aksaklık üzerine artan dozda bir tartışmanın içerisine girince, araya Acun Ilıcalı dahil oldu.

ACUN ILICALI ÇILDIRDI

Survivor`da sinirler iyice geriliyor. Ünlüler takımında Turabi ve Adem’in kavga ettiği fragmanda Acun Ilıcalı’nın ilk kez bağırdığı görüldü. Ünlüler takımında Adem ile Turabi’nin kavgasından sonra Acun Ilıcalı adeta çıldırdı. İplerin iyice gerildiği yarışmada Acun Ilıcalı, “Arkadaşlar susalım artık, konuşanı atacağım” diye bağırarak müdahalede bulundu. Merve Aydın araya girerek Turabi ve Adem`i ayırmaya çalıştı.

ERKEKLER SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Erkekler sembol oyunu yine büyük bir çekişmeye sahne oldu. İletişim oyununda oldukça iyi bir performans sergileyen Turabi, bu oyunda da gücünü konuşturdu ve finalde Adem Kılıççı'yı mağlup ederek sembolün sahibi oldu.

KADINLAR SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Erkekler sembol oyunu sonrası gözler kadınlar sembol oyununa çevrildi. Finalde Sema Aydemir'i mağlup etmeyi başaran Merve Aydın, kadınlar sembolünün sahibi oldu. Bu aynı zamanda Merve'nin ilk sembolü oldu.

SURVİVOR'DA INNA MÜJDESİ

Yayınlanan 82. yeni bölüm fragmanında ise Adem'le Turabi'nin kavgası görünürken Acun Ilıcalı yarışmacılara bir de sürprizi açıklıyor. Ilıcalı, dünyaca ünlü şarkıcı Inna'nın Survivor'a geleceğini yarışmacılara müjdeliyor. Detaylar bu akşam izleyiciyle buluşacak bölümde ortaya çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.