Acun Ilıcalı birleşme partisi için yayınladığı fotoğrafla heyecanlandırdı

Acun Ilıcalı birleşme partisi için yayınladığı fotoğrafla heyecanlandırdı
Geçtiğimiz günlerde Instagram'da canlı yayınla sevenlerinin karşısına çıkan Acun Ilıcalı birleşme partisine İbrahim Büyükak ve Aleyna Tilki'nin katılacağını açıklamıştı. Ünlü yapımcı ve yarışmanın sunucusu Ilıcalı yayınladığı fotoğrafla heyecanı bir doz daha yukarı çekti.

Survivor 2018 Birleşme Partisi ile ilgili detaylar belli olmaya başladı. Aleyna Tilki ile çiçeği burnunda evli İbrahim Büyükak'ın adada misafir olacağı Acun Ilıcalı tarafından duyurulmuştu. İki isim yarışma içindeki yarışma için Dominik'e gitti.
 

Jürilik yapacaklar


Survivor'daki birleşme partisinde yer alacak olan iki ünlü isim adada şarkı yarışmasında jürilik yapacak. İbrahim Büyükak yarışmacılarla da eğlenecek. Hem Aleyna Tilki hem de İbrahim Büyükak hayranları birleşme partisini büyük bir sabırsızlıkla bekliyor.
 

Adaya ayak bastılar

Yeni evli İbrahim Büyükak eşi Nurdan Beşen'le Dominik Adası'na gitti. Ilıcalı, uçaktan indikten sonra çiftle çekindiği fotoğrafı "Portekiz manzarası" notuyla paylaştı.

acun ılıcalı ibrahim büyükak

Hikayeden video yayınladı


Acun Ilıcalı, gelecek bölümlerde ekrana gelecek birleşme partisinin ilk görüntülerini Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştı. Ilıcalı'nın paylaşımlarında Birsen, Merve ve Adem'in şarkı yarışmasındaki performansları yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.