Ecem Karaağaç Survivor'da yaşadıklarını anlattı: Enkaz halinde indim!

Ecem Karaağaç Survivor'da yaşadıklarını anlattı: Enkaz halinde indim!
Yayınlandığı bölümlerle her gün binlerce izleyiciyi ekran başına toplayan Survivor'da sakatlığı sebebiyle adaya veda eden Ecem Karaağaç ayrılık sürecini canlı yayında anlattı. Karaağaç dayanılmaz ağrıları ve uyuşmaları olduğunu belirterek hava şartlarının da zorluklarından bahasetti.

Daha önce de katıldığı Survivor yarışmasında adından söz ettiren Ecem Karaağaç All Star 2018'den sakatlığı sebebiyle ayrılmış ve izleyenlerle birlikte adadaki arkadaşlarını üzmüştü. Survivor Panaroma'da yarışma gündemini değerlendiren Karağaç kendisi hakkında da bilgiler vererek ayrılı sürecini tek tek anlattı.

"Enkaz halinde indim"
Adada yaşadıklarını tüm çıplaklığıyla anlatan güzel yarışmacı, "Bu sene hava şartları bir hayli zorluydu. Dalgaların boyu ve sertliği ulaşım konusunda bize zor zamanlar yaşattı. Dalgalar nedeniyle teknede bir kaç defa belimi vurdum. Yaşadığım son olayda tekneden adaya enkaz halinde indim. Direk kendimi yatağa attım" şeklinde konuştu.

survivor ecem karaağaç

İğne ve tedavi sonuç vermedi
Acı içindeyken birkaç defa daha tekneye binmek zorunda kaldığını belirten Karaağaç, "Zaman geçti, ağrılarım dinmedi. Acı içindeyken birkaç defa daha tekneye binmek zorunda kaldım. Yapılan iğneler ve tedavi sonuç vermedi. Adada devam etseydim gerçek Ecem'i izleyemeyecektiniz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.