Fotoğraflarıyla Türkiye'yi salladı! Survivor Sahra Işık kimdir Instagram hesabı yaşı ve sevgilisi var mı

Fotoğraflarıyla Türkiye'yi salladı! Survivor Sahra Işık kimdir Instagram hesabı yaşı ve sevgilisi var mı
Daha önce iki kez Survivor deneyimi yaşayan ancak mutlu sona ulaşamayan Sahra Işık yine adadan hüsranla ayrıldı. Güzel yarışmacının birbirinden cesur pozları ınstagram'ı sallamaya devam ediyor. Survivor Sahra Işık kimdir, kaç yaşında, sevgilisi var mı ve Instagram hesabı? gibi soruların tüm cevapları haberimizde.

Survivor tarihinin görüp görebileceği en iddialı yarışmacılardan biri olan ve güzelliği ile de göz kamaştıran Sahra Işık eleme potasında yer aldığı yarışmada ilk aday olarak pazartesi akşamı halkın karşısına çıktı. Adem ve Mustafa Kemal'e karşı verdiği mücadelede başarılı olamayan Işık, SMS oylarının açıklanması sonrasında adaya veda etti. Daha önce Berna ile kavgası yarışmaya damga vuran Sahra Işık'ın kim olduğu, yaşı, sevgilisi olup olmadığı gibi soruların cevabı merak ediliyor. Sporcu kimliğini çok iyi taşıyan ve Fenerbahçe forması da giyen seksi yarışmacının sosyal medya hesabı da en az yarışmadaki popülaritesi kadar dikkat çekici. Işık'ın şu an 387 bin Instagram takipçisi bulunuyor ve her fotoğrafına binlerce beğeni geliyor.

Survivor Sahra Işık kaç yaşında?
- Survivor'dan dün itibariyle elenen Sahra Işık 27 yaşındadır.

Survivor Sahra Işık'ın sevgilisi var mı?
- Sahra Işık İdris Aybirdi ile bir ilişki yaşıyor

Survivor Sahra Işık Instagram hesabı
- Sahra Işık'ın @sahraisik adında resmi hesabı var. Fotoğrafları açık ve herkes tarafından görüntülenebiliyor. Güzel yarışmacının her paylaşımı binlerce beğeni alıyor. Sahra bir dönem verdiği üstsüz fotoğraflarla da çok konuşulmuştu.

survivor

SURVİVOR SAHRA IŞIK KİMDİR?

1991 yılında dünyaya geldi, aslen Selanik göçmeni bir aileden gelen Sahra Işık, volyebolcu olarak biliniyor. Fenerbahçe’de forma giyerken, bir yandan da modellik kariyeri üzerine çalışmalarda bulundu. 2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında 3. olarak dikkatleri çeken ve ülkemizi Malezya’da temsil etti.

Sahra Işık’ın ekranlarla tanışması ise Survivor 2014 oldu. Yarışmanın en iddialı kadın isimlerinden olan Sahra Işık, Turabi Çamkıran ile yakınlığı nedeniyle sık sık eleştirilmişti. 2017 yılında Acun Ilıcalı tarafından düzenlenen "Boksun Yıldızları" adlı yarışmada da yer alan Sahra Işık burada adından sıkça söz ettirmiştir.

sahra ışık

Survivor 2018'in kadrosunda yer alan iddialı bir yarışmacı Sahra Işık, yarışmada şu ana kadar topladığı 34 puanla 12. sırada buluyor.

SAHRA IŞIK elenmeden önce son sözleri

Sahra: Bu hafta iyi bir hafta geçirmedi. Performansım düştü. Hepsine saygı duyuyorum. Üçüncü kez Survivor’a geldim. Kalırsam bütün mücadeleyi vereceğim.

Sahra bu sözlerin ardından yarışmaya veda etti.

sahra ışık survivor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.