Survivor 2018'de yeni eleme sistemi belli oldu! Gönüllülerden Ünlülere geçen isim kim

Survivor 2018'de yeni eleme sistemi belli oldu! Gönüllülerden Ünlülere geçen isim kim
Hafta içi yaşanan Survivor heyecanı Hakan&Turabi kavgasıyla doruk noktasına ulaşmış ve haklarında alınacak karar herkesi meraklandırmıştı. Hakan Hatipoğlu ve Turabi'nin adadan dahi gideceğini düşünenler vardı ancak bu şu aşamada mümkün değildi. Acun ılıcalı yarışmada uygulanacak olan eleme sistemini de açıklayarak adayların nasıl belirleneceğini anlattı. Peki Gönüllülerden Ünlülere geçen isim kim oldu? İşte detaylar...

Düne Hakan Hatipoğlu ile Turabi'nin kavgası damga vurdu. Ramazan'ı yenerek takımına puan kazandıran Turabi'nin oyun sonrası Gönüllülere ait bölgeye giderek Hakan'la tartıması herkesi şoke etti. Fragmanlarında büyük heyecan yaşatan anlar yeni bölümde ilgiyle izlendi. Bu arada yarışmacı dengesini sağlamak ve kadın-erkek sayısını eşitlemek isteyen Acun Ilıcalı adaya yeni isimlerin geleceğini açıkladı.

SURVİVOR'DA ELEME SİSTEMİ
Acun Ilıcalı ada konseyinde Survivor 2018'de eleme adaylarının nasıl belirleneceğini açıkladı. Her hafta 3 eleme adayı belirlenecek. Ödül oyununda Turabi ile Hakan arasında yaşanan gerginlik, konseyde bir kez daha masaya yatırıldı...

Survivor'da geçen hafta değişiklik yaşanmıştı. Değişiklik sonrası takımlar:

All Star takımı:
Adem Kılıççı, Damla Can, Hilmi Cem İntepe, Merve Aydın, Murat Ceylan, Nagihan Karadere, Nihat Doğan, Sahra Işık, Sema Aydemir, Turabi Çamkıran, Ümit Karan.

Gönüllüler takımı:
Anıl Berk Baki, Birsen Bekgöz, Cumali Akgül, Ecem Karaağaç, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Gizem Kurtulan, Hakan Hatipoğlu, Marcus, Melih Özkaya, Nevin Yanıt, Ramazan Kalyoncu, Yağmur Banda.

SURVİVOR'DA GÖNÜLLÜLER TAKIMINDAN ÜNLÜLER TAKIMINA KİM GEÇTİ?
Survivor 2018'de ada konseyinde yapılan oylamanın ardından Gönüllüler takımından All Star takımına geçen kadın yarışmacı belli oldu. Ecem All Star takımına geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.