Survivor 2018 Ünlüler Kadrosu Nagihan Karadere kimdir yarışma kariyeri

Survivor 2018 Ünlüler Kadrosu Nagihan Karadere kimdir yarışma kariyeri
Ekranların fenomen yarışması Survivor bu akşam başlayacak. Adada bulunan isimler arasında daha önce de boy gösteren Nagihan Karadere yer alıyor. Peki Nagihan Karadere kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir ve yarışmadaki kariyeri nasıldır. İşte detaylarıyla ünlü sporcu.

Survivor'da yeni bir dönem daha başlıyor. 2018 yılındaki ada mücadelesinde kıran kırana bir yarışma bizleri bekliyor. Birbirinden iddialı 24 yarışmacının bulunduğu kadroda en çok dikkat çeken isimler arasında Nagihan Karadere de yer alıyor. Bilindiği üzere Nagihan Karadere daha önce de yarışmada yer almış ve sonrasında özel hayatıyla gündeme gelmişti. Eşinden de boşanmıştı.

Nagihan Karadere kimdir?
Nagihan Karadere, 26 Aralık 1984 yılında Osmaniye, Kadirli ilçesinde dünyaya geldi. Küçük yaşlardan beri koşmayı seven Karadere, Fenerbahçe alt yapısında sporda atletizmi tercih etti. Adı ilk olarak 2003 yılında Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası’nda duyuldu. 2003 yılında 400 metrelik koşuda birinci oldu, altın madalyanın sahibi oldu. Aynı şampiyonada 4x100 bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

2011 yılında ise Çin’de yapılan ‘Dünya Üniversite Yaz Oyunları’nda bayrak yarışında ikinci oldu, gümüş madalya kazandı. Aynı yarışmada engelli koşuda üçüncü oldu, bronz madalya aldı.

nagihan karadere

SURVİVOR GEÇMİŞİ
Survivor 2016 yarışmasında Ünlüler Takımı’nda yer alan Karadere, birçok yarışmada iyi bir performans gerçekleştirdi, Ünlüler Takımı’nın gözdesi oldu. Çeyrek finale kadar gelen Karadere, 27 Haziran 2016’da ‘Rakiplerinden daha az oy alarak, bu büyük maceraya çeyrek finalde veda eden ilk ismi açıklayacağım. Survivor 2016’ya bu akşam veda eden ilk isim Nagihan’ açıklamasıyla veda etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.