Survivor 2018 Ünlüler Merve Aydın kimdir kaç yaşındadır nerelidir Instagram hesabı

Survivor 2018 Ünlüler Merve Aydın kimdir kaç yaşındadır nerelidir Instagram hesabı
Bu akşam yeni bir sezona merhaba demeye hazırlanan Survivor 2018 kadrosundaki en iddialı isimler arasında yer alan ve daha önce adada da yarışan Merve Aydın en çok aranan ygarışmacılardan birisi. Başarılı sporcunun elde ettiği dereceler adından sıkça söz ettirmeye yetmişti. Peki Merve Aydın kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, yarışma kariyeri ve Instagram hesabı

TV8 ekranlarında bu akşam yeni sezonu ile karşımıza gelecek olan Survivor'da üçüncü kez Merve Aydın fırtınası yaşanacak. Başarılı yarışmacı daha önceki dönemlerinde önemli dereceler elde eden Aydın bu kez adını şampiyonluğa yazdırmak ve büyük ödülü almak amacında. Güzel sporcunun kadroda yer alması hayranlarını da harekete geçirdi. SMS  potansiyeli büyük olan Merve Aydın hakkında bilgisi bulunmayan kullanıcılar da bilgi toplamak istiyor.

MERVE AYDIN KİMDİR? SURVİVOR 2018 KADROSUNDAKİ MERVE AYDIN NERELİ?
10 Şubat’ta başlayacak Survivor All-Star’a katılacağı açıklanmasının ardından en çok merak edilen sorularının arasında Merve Aydın kimdir sorusu yer aldı… İşte Merve Aydın kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı… Merve Aydın 17 Mart 1990, Bakırköy, İstanbul'da doğmuş Türk atlettir. ENKA spor kulübünün atletizm branşı sporcusudur. 2008'de Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası ve 2011'de Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazandı. Aynı yıl Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4×400 bayrak yarışında ikinci gümüş madalyasını da kazanmış ve Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'ndaki performansı ile Dünya – Olimpiyat B barajını da geçti.

Londra 2012 Yaz Olimpiyatları kadınlar 800 metre seçmelerinde 2.seride yarışan sporcu, yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35'lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi. Sakatlık acısı nedeniyle ağlayarak yarışa devam edip bitirmesi, onu manşetlere taşıdı. 12 Haziran 2012 tarihinde Beyaz Rusya'da Olimpiyat seçmeleri kapsamındaki yarışta koştuğu 2:00.23'lük derece ile 800 m Türkiye rekorunun sahibi. 2014 Survivor'da, ünlüler takımında yer alan Merve Aydın, adada 111 gün kaldıktan sonra yarışmada Ahmet Dursun'la birlikte 3. olmuştu.

merve aydın

Ertesi sene, 2015 yılında Survivor All Star adı ile düzenlenen Survivor’a katılan başarılı sporcu, daha başarılı performanslar gösterdiği programda Survivor finalisti olmayı başardı. Fakat ikili finalde SMS oylarıyla belirlenen finalde Turabi’nin gerisinde kalarak Survivor All Star’ı ikinci olarak tamamlamıştır.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.