Survivor 23 Nisan 2018 Pazartesi kim elendi? Adem Kılıçcı mı Sahra Işık mı Mustafa Kemal mi

Survivor 23 Nisan 2018 Pazartesi kim elendi? Adem Kılıçcı mı Sahra Işık mı Mustafa Kemal mi
Türkiye'nin en başarılı yarışması olarak adlandırılan ve her hafta yaşattığı heyecanla zirveye oturan Survivor'da dün akşam hangi yarışmacının adaya veda edeceği konusundaki tartışmalar son buldu ve o isim açıklandı. Adem Kılıçcı, Sahra Işık ve Mustafa Kemal eleme potasındaydı. Peki 23 Nisan 2018 Pazartesi SMS Sonuçları ile Survivor kim elendi? İşte detaylar...

Milyonlarca takipçisi bulunan Survivor'da kim elendi sorusunun cevabı merak ediliyor ve araştırılıyor. Özellikle dün akşam yarışmayı izleyemeyen ve erken uyuyanlar için hazırladığımız haberimizde Survivor'a dair pek çok şeyi bulabileceksiniz. SMS sonuçları ile belirlenen gidecek adayla ilgili dün bütün gün yorumlar yapıldı, eleştiriler yöneltildi ve bundan sonraki süreç için beklentiler hakkında birçok söz söylendi. Üç adayın eleme potasında olduğu Survivor'ın final akşamında yaşanacak her şey çok kritikti ve milyonlar ekran başına kilitlendi. Gönüllüler takımının son günlerde silip süpürdüğü adada kimin gideceğini yine halk belirledi. Peki Survivor'dan kim elendi?

Eleme potasında hangi yarışmacılar vardı?
Cumartesi yayınlanan bölümde ilk dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler'de ada konseyinde adı en fazla yazılan Sahra Işık ilk eleme adayı olurken, bireysel dokunulmazlığı kazanan Elif ise Adem'in ismini söylemişti. Pazar akşamki bölümde ise ikinci dokunulmazlığı da kaybeden Ünlüler'de ada konseyinde Mustafa Kemal'in adı çıktı.

sahra ışık

Survivor 23 Nisan kim elendi?
Acun Ilıcalı'nın elenen adayın ismini açıklayacağı anlarda heyecan doruktaydı. Eleme adayı gösterilmesinin haksızlık olduğunu ve Survivor'da kalmayı çok istediğini sık sık dile getiren Mustafa Kemal o anlarda çok büyük heyecan yaşadı. Elemeye kalan Adem Kılıçcı, Sahra Işık ve Mustafa Kemal arasında yapılan sms oylamasında en az oyu alan Sahra Işık Survivor'dan elenerek veda etti.

sahra ışık

Sahra Işık'ın ilk sözleri
Bu sene üçüncü defa yarıştığı Survivor'dan elenen Sahra adının açıklanmasından sonra duygularını paylaştı. Sahra, 'Burada çok iyi arkadaşlıklar edindim. Merve kardeşim gibiydi. Sema, Damla, Murat, eski arkadaşlarım var Hilmi Cem, Turabi, Adem. Hepsini çok seviyorum. Sevdiğim insanlar psikolojimin kötü olduğunu, dönmem gerektiğini, performansımın kötü olduğunu hissettiler belki de. Merve ve Sema kendilerine iyi baksın. İkisine de çok büyük yük düşüyor. Çok daha üst seviyede performans sergilemeleri gerekiyor. Çok üzgünüm ama kısmet buraya kadarmış' şeklinde konuştu.

sahra ışık

Acun Ilıcalı'dan Sahra Işık yorumu
Acun Ilıcalı ise, Sahra'nın bu seneki performansını överek, 'Bence 3 sezon içinde, uzak ara en iyi olduğun sezondu. Beklediğimin 2 katı bir Sahra buldum. İnanılmaz puanlar aldın. Eskiye göre olgunlaşmış buldum seni. Yıllar önce hatırladığım Sahra deli dolu bir kızdı.Şimdi daha olgunlaşmış bir Sahra vardı' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.