Survivor 9 Nisan yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Survivor'da kim elenecek

Survivor 9 Nisan yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Survivor'da kim elenecek
Survivor 2018'de yeni haftanın ilk bölümü için geri sayım başladı. İzleyiciler dün oynanan dokunulmazlık oyununun ardından internet üzerinde "Survivor fragmanı yayınlandı mı?" sorusunu sorup eleme potasından hangi yarışmacının adaya veda edeceğini öğrenmek istiyor. Survivor'da kim elenecek. İşte detaylar...

Her bölümüyle fırtınalar koparan ve reyting mücadelesinde büyük bir ağırlığı olan Survivor'da eleme günü geldi çattı. 43. bölümde neler yaşanacak sorusunun cevabı merakla beklenirken "Survivor'dan kim elendi?" araması Google'ın en çok aranan cümleleri arasında kendine yer buldu. İzleyenleri TV8 ekranlarına bağlayan fenomen yarışmada bir kez daha heyecan tavan yapacak. Survivor 9 Nisan 2018 Pazartesi yeni bölüm fragmanı haberimizde bulunuyor.
 

Anıl ve Hakan arasında elektriklenme


Survivor'ın yeni bölüm fragmanında kılıçlar çekiliyor. Gönüller takımından Hakan, kendisine rest çeken Anıl'a çok sinirleniyor. 

survivor 2018

Ödül başlarını döndürdü


Survivor yeni bölüm fragmanında dikkat çeken bir diğer detay da ödül. Acun Ilıcalı, ödülü açıklar açıklamaz takımlar kendilerinden geçiyor. Acun, "Arkadaşlar lütfen dağılın." diyerek takımları uyarıyor.
 

Survivor'da eleme adayları kim?

Survivor'da yapılan ada konseyindeki oylamada ismi en çok yazılan Cumali, ilk eleme adayı oldu. İkinci eleme adayını dokunulmazlık kolyesi sahibi Damla söyledi. Damla, eleme potası için Yağmur'un adını söyledi. Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununu yine Ünlüler kazandı. Gönüllüler takımı gecenin sonunda konsey toplantısında, eleme adaylarından üçüncüsünü belirlemek için teker teker isimleri yazdı. İlk ismi yazan Cumali'nin "Her defasında beni sattın. Sattığın kadar satılırsın" deyip Anıl'ın ismini yazması dikkatleri çekti. Hakan'ın da Cumali ile olan dostluğunu eleştirdiği Anıl'ın ismini yazarken kullandığı sözler, Anıl'ın ismini kağıdın en alt kısmına küçük yazması ve kağıdın kenarını yakması dikkat çekti. 5 Funda 3 Anıl ve 1 Birsen için oy çıktı. Eleme potasına giren üçüncü isim Funda oldu. Acun Ilıcalı'nın halk oylamasını başlatmasıyla, Survivor eleme süreci başlamış oldu.
 

İşte Survivor'ın yeni bölüm fragmanı:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.