Survivor adasında şok sakatlık! Melih Özkaya'nın sağlık durumu nasıl yarışmadan ayrılacak mı

Survivor adasında şok sakatlık! Melih Özkaya'nın sağlık durumu nasıl yarışmadan ayrılacak mı
Büyük bir heyecanın yaşandığı Dominik'te Türkiye'yi ekran başına toplayan Survivor'da yaşanan şok sakatlık herkesi üzdü. Son olarak üst üste 10 oyun kaybeden ve dokunulmazlıklardan mahrum kalan gönüllülerde 3 yarışmacının vedasının ardından bir de sakatlık sorunu yaşandı. Melih Özkaya'nın sağlık durumu nasıl sorusunun cevabı merake ediliyor. İşte detaylar...

Survivor 2018 All Star'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Bu akşam ekranlara gelecek olan yarışmanın fragmanında sakatlık yaşayan bir yarışmacının sağlık durumu ve adadaki serüvenine devam edip etmeyeceği günün konusu oldu. Melih Özkaya'nın sürekli araştırılan sağlık durumu nasıl?

Gönüllüler takımının başarılı isimlerinden Melih Özkaya, oyun sırasında belinden sakatlık geçiriyor. Acılar içinde kalan yarışmacının, Doktor Metin Kuş gözetiminde ambulansla hastaneye kaldırıldığı görülüyor.

melih özkaya
 

MELİH ÖZKAYA KİMDİR?


Melih Özkaya 1988 yılında dünyaya geldi. Çocukluk yıllarından itibaren spor dalları ile ilgilendi. Melih Özkaya amatör ve kısa vadeli çalışmalarının ardından profesyonel olarak voleybol oynamaya başladı. Bu sürece kadar 15 yıl boyunca voleybol oynadı. Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde alt yapısında oynamaya başlayan Melih Özkaya 8 yıl süren profesyonel voleybol deneyiminden sonra 2. Lig voleybol takımlarında da yer almaya başladı. Tokat, Payas Belediye Spor, Tofaş, Diyarbakır, Sivas ve daha pek çok voleybol takımında oynadı. Melih Özkaya 3. Lig voleybol takımlarında da boy gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.