Survivor'da yüzme polemiği!

Survivor'da yüzme polemiği!
Funda Alkayış'ın boğulma tehlikesi ile ekranlara gelmesi herkesi üzmüş ve Survivor'ın katılım şartlarını yeniden tartışmasının önünü açmıştı. Yarışmacıların yüzme bilip bilmemesi konusundaki adaya gitme kuralı hususunda izleyiciler ikiye bölünmüş durumda.

Survivor tüm heyecanıyla sürerken ekrandaki heyecan izleyenleri de mutlu ediyor. Adada her zaman güzel şeyler olmuyor. Sakatlıklar, tartışmalar, kavgalar ve birçok konuda olumsuzluklar da göze çarpıyor. Bunlardan biri de kick boks şampiyonu Funda Alkayış'ın boğulma görüntüleriydi. Ünlü ismin elleri görünüyordu sadece. Ekranda yer aldığı sürece herkesi tedirgin eden yıldız sporcunun durumunun ciddi olmadığı anlaşılmış, Alkayış da “Yüzme biliyorum ancak ayaklarım yere değmediğinde rahatsız oluyorum’' açıklamasında bulunmuştu.

Survivor adasında yaşananlar ‘Yüzme bilmeyenler, Survivor’a katılmalı mı yoksa katılmamalı mı’ sorularını akıllara getirdi.

survivor funda alkayış

BOĞULMA TEHLİKESİ ATLATAN SURVİVOR FUNDA ALKAYIŞ KİMDİR?
Funda Diken Alkayış, 1987 yılında Mersin'de doğmuştur. Eğitimini Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda tamamlamıştır. 2009 yılında zayıflama amacıyla spora başlayan Funda Diken Alkayış; daha sonra sporu hayatına dahil etmiş ve Kick Boks, Muay-Thai ve Wushu spor dallarıyla uğraşmaktadır. Ali Alkayış ile evlidir. Funda Alkayış, spora ilk başladığında ailesinin karşı olduğunu bunun nedeninin ise vücudunun morarmış olmasını gösteriyor. Ancak bu spordan vazgeçmediğini inat ettiğini ve başarılı olduğunu belirtmiştir. Kickboksu erkek sporu olarak görmediğini bir çok kadın sporcunun erkek sporcudan başarılı olduğunu belirtmiştir. Bir sporda başarılı olmak için istemenin ve kazanmaya olan inancın önemli olduğunu ifade etmiştir. Dünya Şampiyonu olan ve ülkemize 2 altın madalya getirmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.