Survivor Murat Ceylan kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Survivor Murat Ceylan kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Birleşme partisindeki performansıyla adından söz ettiren Murat Ceylan hakkında bilgi araştırması başladı. Survivor'daki heyecanın kıyasıya devam ettiği Dominik'te yarışmanın hayranları Murat Ceylan kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir sorularını soruyor. İşte Ceylan hakkındaki detaylı bilgiler..

Bu sezon Gönüllüler takımında yer alan Murat Ceylan yarışmacılar arasında en çok tanınmak istenen ve hakkındaki detayların öğrenilmek için araştırıldığı isim oldu. Yarışma öncesindeki kariyeri merak konusu haline gelen, yaşı, memleketi ve neler yaptığı sorulan Survivor Murat Ceylan kimdir? Murat Ceylan kaç yaşında ve nereli?

Survivor 2018'de gönüllüler takımında yer alan Murat Ceylan'ın adı her hafta en çok merak edilen isimler arasında yer alıyor. Güçlü fiziği ve adada oynanan yarışmalardaki hırsıyla hemen kendini belli eden Murat Ceylan, yarışmanın sıkı takipçileri tarafından araştırılıyor. İşte, Survivor 2018'de gönüllüler takımında yer alan genç yarışmacı Murat Ceylan hakkında merak edilen her şey...

murat ceylan

MURAT CEYLAN KİMDİR?
15 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Murat Ceylan, lise eğitimini tamamlamasından ardından İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitti. Londra'daki Central Saint Martins de Endüstriyel tasarım eğitimi alan Murat Ceylan, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun oldu. Küçük yaşlarda piyano çalmaya başlayan ve müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, bu alanda Ergican Saydam'dan müzik dersleri de aldı. Müziğin yanı sıra birçok spor dalı ile ilgilenen Murat Ceylan, İstanbul Atlı Spor Klubü'nde lisanslı binicilik yapmaktadır. 2013 yılında Panama'da düzenlenen Survivor yarışmasına katılan ve burada yarıştığı gönüllüler takımındaki performansıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Murat Ceylan, 2014 yılında "Para Bende" adlı her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde geçen bir yarışmada Almeda Abazi ile yarıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.