Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Suyu kes anons yap!

Sabah erken saatlerde su kesiliyor. Öncesinden tek bir bilgi sahibi değiliz. Çeşmeyi açıyorsun tek bir damla su akmıyor. O sırada belediye hoparlörlerinden anons geçiliyor. "Sular kesilecektir."
Canını sevdiğim İSKİ'si kestikten sonra suyu, veriyor anonsu. Şimdi milletin evinde bilmem artık neresini, yıkayacak tek damla su yok. Şu an ben bu köşenin satırlarını sıralarken Perşembe ya hani, Çatalca'nın en kalabalık olduğu gün ya hani! Umumi helaya girsen poku yedin. Orada bile su yok. İSKİ habersiz suyu kesti, kimse tuvalete girmesin. Etmeyin kardeşim! Zaten İSKİ etti günün içine...
Sabah yapılan anonsta, akşam saatleri, bize gelen ilk bilgide "Gece yarısı 02.00'de" İkinci gelen bilgide ise "Sabah saat 07.00'de"
Ve tüm Çatalca bugün isyanda. Vana değişecekmiş. Kardeşim bunu değiştireceksin madem bir kaç gün öncesinden haber et. Bir kaç günü de geçtim, bir gün öncesinden, hatta iki saat öncesinden haber et.
Ama yok, en güzeli bu millete eziyet et! Tüm günün içine et! Şu an Çatalca'da ayıptır söylemesi ama tuvaletin gelse, mabadını yıkayacak su yok.
O sebeple İSKİ...
Gaziler Günü...
Son yılların en kalabalık Gaziler Günü Programı idi bu yıl! Nasıl bir ilgi vardı, görülmeye değerdi. O sebeple Çatalca'yı bir defa daha takdir etmek lazım. Ve tabiki Çatalca'da Şehit Ailelerine, Gazilere ve Gazi Ailelerine gerçekten bir evlat gibi, bir kardeş gibi, bir abla gibi yaklaşan Kaymakam İnci Sezer Becel hanımefendiyi de takdir etmek lazım. Tebrikler Çatalca! 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi