2018 model Macbook Air anakart arızasında ücretsiz değişim

2018 model Macbook Air anakart arızasında ücretsiz değişim
Daha önce iPhone cihazları için batarya sorunlarını kabul eden Apple bu kez de Macbook Air'lerin anakart sorunu ile gelen müşterilerine ücretsiz değişim yapacak.

Apple bir kez daha  büyük bir sorunla karşı karşıya. Macbook Air 2018 model cihazlarda ortaya çıkan anakart arızası firma tarafından da doğrulandı. Bu sorunu yaşayan müşteriler için değişim ücretsiz olacak.

Apple'ın duyurduğu bilgide anakart arızası alan müşterilerin dinlendiği ve tepkilerinde haklı oldıkları belirtilerek bu şikayetle gelen kullanıcılara e-posta gönderilecek ve konu hakkında bilgi verilecek. Eğer tarafınıza bilgi gelmezse sizler de Apple mağazalarından değişim isteyebilirsiniz.

Arızanın neden kaynaklandığı belirtilmezken, ücretsiz değişimin yapılabilmesi satın alma tarihinden itibaren dört yıl boyunca geçerli olacak. Yani üç yıl sonra bu tip bir arıza yaşamanız durumunda Apple size ücretsiz değişim yapmayacak ve ücretinin ödenmesi gerekecek.

Bu tip bir arızayla karşılaşmanız durumunda Apple ekibine ulaşmanın en kolay yolu Apple Destek sayfasına girmek ve ardından servis talebinde bulunmak. Apple'ın ilgili internet sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.