2019 Netflix üyelik ücreti kaç lira? Temel, standart ve özel üyelik fiyatları

2019 Netflix üyelik ücreti kaç lira? Temel, standart ve özel üyelik fiyatları
Dünyanın en çok kullanıcısı bulunan platformlarından biri olan Netflix'in üyelik ücretleri öğrenmek isteniyor ve araştırılıyor. Peki Netflix üyelik ücreti kaç lira? Temel, standart ve özel üyelik fiyatları bu sayfada.

Dizi ve filmlerin en çok rağbet gösterilen izlenme platformlarının başında gelen Netflix, Organize İşler 2'nin vizyonda iken taşınmasıyla birlikte daha da popüler hale geldi. İnsanların sürekli olarak araştırdığı ve fiyatlar hakkında bilgi sahibi olmak istediği üyelikler için birçok alternatif mevcut. Peli Netflix üyeliği nasıl alınır? İşte Netflix üyelik ücretleri...

Netflix'e nasıl üye olunur?
Dünyanın en popüler dizilerinin yanısıra film izleme seçenekleri de sunan ve önemli yapımları izleyicilerle buluşturan Netflix'e üye olmak çok kolaydır. Bunun için ilk adım olarak internet sitesine girmeniz gerekmektedir. Platformun internet adresi www.netflix.com'dur. Daha sonra da ana sayfasında bulunan 30 gün ücretsiz deneyin butonuna basmanız gerekiyor. Planları görüntüle kısmından istediğinizi seçip devam ediyorsunuz. Burada sizden ücret alınmıyor. Daha sonra da mail ve şifrenizle üyeliğinizi oluşturabilirsiniz. Üyeliğiniz bir aylığına ücretsiz olarak size tahsis edilecektir. Bir sonraki ay farklı kredi kartı ve üyelik bilgileriyle ücretsiz devam edebilirsiniz.

Netflix üyelik ücretleri
Platform bilgisayar, telefon ve tabletlerin yanısıra smart televizyonlarda da izleme imkanı sunuyor. Yani üyeliğiniz kapsamında dilediğiniz ortamı film veya dizi izlemek için kullanabilirsiniz.

Bugün itibariyle Netflix üyelik ücretleri
Temel: 15.99 TL
Standart: 27,99 TL
Özel: 39,99 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.