2021 Ağustos ayı PlayStation Plus (PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2021 Ağustos ayı PlayStation Plus (PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir
Türkiye ve dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan PlayStation 4 ve PlayStation 5 için yeni ayda yayınlanacak olan ücretsiz oyunlar sabırsızlıkla bekleniyor. Birbirinden önemli yapımları oyun severlere ulaştırmak isteyen Sony'nin kararı için şimdiden araştırmalar gerçekleştiriliyor ve öğrenilmek isteniyor. Konsol sahipleri indirecekleri oyunlarla birlikte keyifli anlar yaşamak amacında. Ağustos 2021 bedava PS Plus oyunları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Her ay yayınladığı oyunlarla PlayStation sahiplerini sevindiren ve önemli yapımların yeniden oynanmasını sağlayan PS Plus'ta yeni hakkında sorgulamalar gerçekleştiriliyor ve bilgiler edinilmek isteniyor. PlayStation 4 ve PlayStation 5 PS Plus ağustos ayı bedava oyunları için yeni ayın ürünleri merak edilerek araştırılıyor. Konsol severler bir kez daha cihazlarına bedava oyun indirerek keyifli saatler yaşamak amacında. Playstation 4 ve Playstation 5'i bulunanların PS Plus üyelikleri ile erişim sağlayabilecekleri konusunda birçok sorgulama mevcut. Temmuz 2021 bedava PS Plus oyunları haberimizde yer alıyor.


 

PS Plus PS4 ve PS5 2021 Ağustos oyunları

Milyonlarca kullanıcısı bulunan PlayStation için PS Plus ağustos ayı oyunları henüz açıklanmadı ancak tahminler yayınlandı. PSU tarafından yapılan tahminlere göre üç yapım oyun severlerin karşısına çıkacak. In Sound Mind (PS5), Lemnis Gate (PS4, PS5) ve Tekken 7 (PS4) gelecek ay sunulması beklenen oyunlar arasında yer alıyor. Kesin liste Sony tarafından açıklanacak.

Siteden oyunların tanıtımına yönelik yapılan açıklama şu şekilde;

  • In Sound Mind (PS 5)

2021'in en korkunç PS5 oyunlarından biri olacak gibi görünen In Sound Mind, kesinlikle atlamalar, korkular ve bolca bulmaca çözme ile dolu bir birinci şahıs psikolojik korku oyunudur. Başka hiçbir şeye benzemeyen bir deliliğe yolculuk, In Sound Mind'ın PlayStation Plus Ağustos 2021 PS5 ücretsiz oyun serisine iyi bir katkı olacağını düşünüyoruz.

  • Lemnis Gate (PS4, PS5)

Şimdiye kadar tasarlanmış en yenilikçi ve yaratıcı nişancı oyunlarından biri olan Lemnis Gate, farkı olan çok oyunculu bir FPS'dir - aynı zamanda bir zaman döngüsünde yer alan ve oyuncuların stratejilerini ve önleyici taktikleri gerçek hayattan önce gerçekleştirmelerini sağlayan sıra tabanlı bir strateji oyunudur. zaman nişancı savaşı başlar. Lemnis Gate, gerçekten çok özel bir şey olacak şekilde şekilleniyor ve PlayStation Plus, geniş bir kitleye ulaşması için harika bir platform olacaktır.

  • Tekken 7 (PS4)

Bandai Namco'nun uzun süredir devam eden teke tek dövüşçü serisinin tartışmasız zirvesi olan Tekken 7, seriyi yepyeni karakterler, büyük ölçüde geliştirilmiş görseller ve bugüne kadar franchise'da görülen en derinlemesine savaş sistemi ile yükseltiyor. Çok farklı dövüşçülerden oluşan devasa bir kadroyla (Street Fighter'ın Akuma'sı ve Final Fantasy XV'in baş kahramanı Noctis dahil), Tekken 7 paranın satın alabileceği en iyi dövüş oyunlarından biri olmaya devam ediyor ve PlayStation Plus için mükemmel bir seçim olacaktır.

Ps Plus üyelik ücretleri

Teknoloji severlerin ve konsol kullanıcılarının PS Plus'ta seçebilecekleri üç üyelik türü vardır. Bunlar 1 ay, 3 ay ve 1 yıldır. Dilediğinizi seçebilir ve bu sürelerde oyun keyfini çıkarabilirsiniz. Kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde otomatik olarak uzatmayı aktif ederseniz ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Aksi takdirde her süreç bitiminde yeni bir giriş yapmanız gerekmektedir. Yıllık üyelik, 3 aylık ve 1 aylık paketlere göre daha avantajlıdır. Üyeliğinizi 1 yıllık seçerseniz 3 aya göre yüzde yüzde 40, 1 aya göre ise yüzde 50 avantaj sağlayabilirsiniz.

  • PS Plus 1 yıllık üyelik ücreti: 240,00 TL
  • PS Plus 3 aylık üyelik ücreti: 100,00 TL
  • PS Plus 1 aylık üyelik ücreti: 40,00 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.