2021 Aralık ayı PlayStation Plus (PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2021 Aralık ayı PlayStation Plus (PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir
Türkiye ve dünyada milyonlarca kişi tarafından kullanılan PlayStation 4 ve PlayStation 5 için yeni ay merakla bekleniyor. Konsol severler yılın son 30 gününde yayınlanacak olan ücretsiz oyunları PS Plus platformundan indirmek ve oynamak üzere sabırsız. Yılbaşı olması sebebiyle sürprizlerin de beklendiği aralık ayı için sorgulamalar şimdiden başladı. Aralık 2021 bedava PS Plus oyunları belli oldu mu? Sizler de oyunlar hakkındaki görüşlerinizi haberimize yorum olarak yazabilirsiniz. İşte detaylar...

Kasım ayının başlamasıyla birlikte bu hafta içerisinde yeni oyunlara kavuşan konsol kullanıcıları artık sabırsızlıkla bekliyor. 2021'nin son ayında yayınlanacak yapımları oynamak adına meraklı bir şekilde görmek isteyen milyonlarca kişi sorgulamalar gerçekleştiriyor. Tek, çoklu ve online oyunların çeşitlerine göre mutluluğun daha da artacağı aralık ayı için şimdiden hummalı bir araştırma var. Dünyada da oldukça fazla bulunan PS Plus kullanıcısın yeni aydan beklentisi çok büyük. Konsol severler bir kez daha cihazlarına bedava oyun indirerek keyifli saatler yaşamak amacında. Playstation 4 ve Playstation 5'i bulunanların PS Plus üyelikleri ile erişim sağlayabilecekleri konusunda birçok sorgulama mevcut. Aralık 2021 bedava PS Plus oyunları haberimizde yer alıyor.


 

PS Plus PS4 ve PS5 2021 Aralık ayı oyunları belli oldu mu?

Milyonlarca kullanıcısı bulunan PlayStation için PS Plus aralık ayı ücretsiz oyunları henüz açıklanmadı. Normal şartlar altında ayın ilk 3 gününde tahminler yayınlanıyordu ancak bu kez böyle olmadı. Yılbaşı olması nedeniyle fazla sayıda oyunun verilme ihtimalinden kaynaklanma ihtimali var. Oyunların tahminleri ya da resmi açıklaması yapıldığunda haberimizde okuyabilirsiniz. Sizler de oynamak istediğiniz ya da beklediğiniz yapımları haberimizde yazabilirsiniz.


 

PS Plus Kasım 2021 oyunları açıklandı;
 

PlayStation 5

First Class Trouble

Knockout City

PlayStation 4

First Class Trouble

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

Knockout City

PlayStation VR

The Persistence

The Walking Dead: Saints & Sinners

Until You Fall

Ps Plus üyelik ücretleri

Teknoloji severlerin ve konsol kullanıcılarının PS Plus'ta seçebilecekleri üç üyelik türü vardır. Bunlar 1 ay, 3 ay ve 1 yıldır. Dilediğinizi seçebilir ve bu sürelerde oyun keyfini çıkarabilirsiniz. Kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde otomatik olarak uzatmayı aktif ederseniz ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Aksi takdirde her süreç bitiminde yeni bir giriş yapmanız gerekmektedir. Yıllık üyelik, 3 aylık ve 1 aylık paketlere göre daha avantajlıdır. Üyeliğinizi 1 yıllık seçerseniz 3 aya göre yüzde yüzde 40, 1 aya göre ise yüzde 50 avantaj sağlayabilirsiniz.

  • PS Plus 1 yıllık üyelik ücreti: 240,00 TL
  • PS Plus 3 aylık üyelik ücreti: 100,00 TL
  • PS Plus 1 aylık üyelik ücreti: 40,00 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.