2021 Eylül ayı PlayStation Plus (PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2021 Eylül ayı PlayStation Plus (PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir
Dünyanın en çok tercih edilen konsol formatı PlayStation'un çevrimiçi oyun servisi PS Plus'ta yeni ay sabırsızlıkla bekliyor. Milyonlarca kullanıcısı bulunan platformda eylül ayının hangi oyunları getireceği merakla araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor. Sevilerek oynanacak ve büyük heyecan yaşatacak yapımlar hakkındaki son dakika bilgilerin sizler için derledik. Eylül 2021 bedava PS Plus oyunları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Her ay yayınladığı oyunlarla PlayStation sahiplerini sevindiren ve önemli yapımların yeniden oynanmasını sağlayan PS Plus'ta yeni hakkında sorgulamalar gerçekleştiriliyor ve bilgiler edinilmek isteniyor. PlayStation 4 ve PlayStation 5 PS Plus Eylül ayı bedava oyunları için yeni ayın ürünleri merak edilerek araştırılıyor. Konsol severler bir kez daha cihazlarına bedava oyun indirerek keyifli saatler yaşamak amacında. Playstation 4 ve Playstation 5'i bulunanların PS Plus üyelikleri ile erişim sağlayabilecekleri konusunda birçok sorgulama mevcut. Eylül 2021 bedava PS Plus oyunları haberimizde yer alıyor.


 

PS Plus PS4 ve PS5 2021 Eylül oyunları

Milyonlarca kullanıcısı bulunan PlayStation için PS Plus Eylül ayı oyunları henüz açıklanmadı ancak tahminler yayınlandı. PSU tarafından yapılan tahminlere göre üç yapım oyun severlerin karşısına çıkacak. In Sound Mind (PS5), Lemnis Gate (PS4, PS5) ve Tekken 7 (PS4) gelecek ay sunulması beklenen oyunlar arasında yer alıyor. Kesin liste Sony tarafından açıklanacak.

Siteden oyunların tanıtımına yönelik yapılan açıklama şu şekilde;

  • F.I.S.T: FORGED IN SHADOW TORCH (PS5/PS4)

Çin'den gelen bağımsız bir oyun olan F.I.S.T: Forged In Shadow Torch, bu noktada yıllardır geliştiriliyor. Torch City'nin antropomorfik dünyasında geçen 2.5D Metroidvania olarak inşa edilmiştir. Rayton olarak mekanik yumruğunuzu geri kazanın ve şehri işgal eden makine lejyonunu geri itmek için adımlar atın. 7 Eylül 2021'de hem PS5 hem de PS4 için piyasaya sürülecek olan yapım, PlayStation Plus için kesinlikle yeni bir sürüm gibi görünüyor. Sony, abonelere oyunun PS4 ve PS5 sürümünü bile sunabilir.

  • DESTROY ALL HUMANS! (PS4)

THQ Nordic'in Destroy All Humans'ın yeniden çevrimi! 2020'de piyasaya sürüldüğünde bir hit oldu ve herkesin çeşitli ve benzersiz şekillerde sonsuz sayıda insanı öldürme şansına sahip olmasının zamanı geldi. Orijinal 2005 oyunundaki tüm içeriğin yanı sıra uygulanan bazı kesilmiş içerikle tamamlayın, Destroy All Humans! bir eğlence yüküdür. Karışık eleştiriler almasına rağmen, oyunun klasik oyunun sadık bir versiyonu olduğu bildirildi.

  • THE LAST CAMPFIRE (PS4)

No Man's Sky'ın ayakkabılarından çıkan Hello Games, geçtiğimiz yıl hem oyunculardan hem de eleştirmenlerden evrensel övgüyle karşılanan yürek dolu macera 'The Last Campfire'ı yayınladı. Hayatınıza bir anlam ve aynı zamanda eve dönüş yolunu arayan bulmacaları çözdüğünüz bu daha küçük, ısırık boyutundaki deneyim. Oyun, stüdyonun birkaç üyesinin kişisel bir projesiydi ve daha fazla insanın oyunu deneyimlemesi gerektiğinden PlayStation Plus için mükemmel bir seçim gibi görünüyor.

Ps Plus üyelik ücretleri

Teknoloji severlerin ve konsol kullanıcılarının PS Plus'ta seçebilecekleri üç üyelik türü vardır. Bunlar 1 ay, 3 ay ve 1 yıldır. Dilediğinizi seçebilir ve bu sürelerde oyun keyfini çıkarabilirsiniz. Kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde otomatik olarak uzatmayı aktif ederseniz ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Aksi takdirde her süreç bitiminde yeni bir giriş yapmanız gerekmektedir. Yıllık üyelik, 3 aylık ve 1 aylık paketlere göre daha avantajlıdır. Üyeliğinizi 1 yıllık seçerseniz 3 aya göre yüzde yüzde 40, 1 aya göre ise yüzde 50 avantaj sağlayabilirsiniz.

  • PS Plus 1 yıllık üyelik ücreti: 240,00 TL
  • PS Plus 3 aylık üyelik ücreti: 100,00 TL
  • PS Plus 1 aylık üyelik ücreti: 40,00 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.