2021 Haziran ayı PlayStation Plus (PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2021 Haziran ayı PlayStation Plus (PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir
Türkiye ve dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan PS Plus'ta yeni ay heyecanı yaşanıyor. Teknoloji severlerin ilgiyle takip ettiği ve 30 gün boyunca da araştırdığı oyunlarla ilgili olarak haziranın beklentileri de ortaya çıktı. Oyun dünyası PlayStation 4 ve PlayStation 5 ücretsiz oyun indir seçenekleriyle para ödemeden yine eğlenme fırsatı yakalayacak. Haziran 2021 bedava PS Plus oyunları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Türkiye dahil olmak üzere dünyada milyonların sıkı sıkıya takip ettiği, gelişmeler hakkında araştırma yaptığı ve yoğun şekilde oyun oynadığı PlayStation 4 ve PlayStation 5 PS Plus mayıs ayı bedava oyunları için yeni ayın ürünleri merak edilerek araştırılıyor. Konsol severler bir kez daha cihazlarına bedava oyun indirerek keyifli saatler yaşamak amacında. Playstation 4 ve Playstation 5'i bulunanların PS Plus üyelikleri ile erişim sağlayabilecekleri konusunda birçok sorgulama mevcut. Haziran 2021 bedava PS Plus oyunları haberimizde yer alıyor.


 

PS Plus PS4 ve PS5 2021 Haziran oyunları

Milyonlarca kullanıcısı bulunan PlayStation için PS Plus mayıs ayı oyunları henüz açıklanmadı ancak tahminler yayınlandı. PSU tarafından yapılan tahminlere göre üç yapım oyun severlerin karşısına çıkacak. Hades (PS5, PS4), Judgment (PS4) ve Civilization VI (PS4) gelecek ay sunulması beklenen oyunlar arasında yer alıyor. Kesin liste Sony tarafından açıklanacak.
 

Siteden oyunların tanıtımına yönelik yapılan açıklama şu şekilde;

  • Observer System Redux (PS5)

Observer System Redux, zihnin derinliklerine yapılan karanlık bir yolculuktur ve insan olmanın gerçekten ne anlama geldiği sorusunu sorar. Eklenen ışın izleme özelliği ile saniyede 60 kare hızında çalışan muhteşem 4K görselleriyle Observer System Redux, Haziran 2021 PlayStation Plus serisine iyi bir katkı sağlayacak harika bir PS5 korku oyunudur.

  • Borderlands 3 (PS4/PS5)

Her zaman istediğimiz yağmacı atıcı Threequel, Borderlands 3 bize her zamankinden daha fazla mizah, silah ve serseri veriyor. Daha da iyisi, Borderlands 3'ün bölünmüş ekranda kooperatif oyunu da destekleyen bir FPS olması ve oyunun PS5 sürümünün önyüklenecek 4K / 60 ve 120 FPS görsel modlarıyla övünmesi.

  • Stonefly (PS4/PS5)

Bağımsız sansasyon The Creature In The Well'in arkasındaki süper yetenekli halkın bir sonraki oyunu, Stonefly, kayıp bir aile hazinesini ustalıkla kendi özel yapım sinek mekanizmasını kullanarak kurtarması gereken mucit Annika Stonefly'nin ayakkabılarına adım atan oyunculara sahip. miras, kendini keşfetme, aşk ve aile ile ilgili yürekleri ısıtan bir hikaye. Stonefly, yılın en iyi PS4 ve PS5 bağımsız oyunlarından biri olabilir.

Ps Plus üyelik ücretleri

Teknoloji severlerin ve konsol kullanıcılarının PS Plus'ta seçebilecekleri üç üyelik türü vardır. Bunlar 1 ay, 3 ay ve 1 yıldır. Dilediğinizi seçebilir ve bu sürelerde oyun keyfini çıkarabilirsiniz. Kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde otomatik olarak uzatmayı aktif ederseniz ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Aksi takdirde her süreç bitiminde yeni bir giriş yapmanız gerekmektedir. Yıllık üyelik, 3 aylık ve 1 aylık paketlere göre daha avantajlıdır. Üyeliğinizi 1 yıllık seçerseniz 3 aya göre yüzde yüzde 40, 1 aya göre ise yüzde 50 avantaj sağlayabilirsiniz.

  • PS Plus 1 yıllık üyelik ücreti: 240,00 TL
  • PS Plus 3 aylık üyelik ücreti: 100,00 TL
  • PS Plus 1 aylık üyelik ücreti: 40,00 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.