2021 Kasım ayı PlayStation Plus (PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2021 Kasım ayı PlayStation Plus (PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir
Türkiye ve dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan PS Plus'ta yeni ay sabırsızlıkla bekleniyor. Birbirinden heyecanlı ve zevkli oyunların yayınlanacağı ve ücresiz indirilebileceği günler için teknoloji severler de araştırmalarda bulunarak fikir sahibi olmak istiyor. Kasım 2021 bedava PS Plus oyunları haberimizde yer alıyor. Sizler de oyunlar hakkındaki görüşlerinizi haberimize yorum olarak yazabilirsiniz. İşte detaylar...

Dün başlayan eylül ile birlikte gelelcek günler yine beklentilerle ilerleyecek. PS Plus'un sunacağı oyunlar herkesi şimdiden sabırsızlandırıyor. Özellikle sezon ve ilerlemeli oyunların yenilerinin çıkması eskilerin ücretsiz sunulması konusunda imkan sağlıyor. Her ay yayınladığı oyunlarla PlayStation sahiplerini sevindiren ve önemli yapımların yeniden oynanmasını sağlayan PS Plus'ta yeni hakkında sorgulamalar gerçekleştiriliyor ve bilgiler edinilmek isteniyor. PlayStation 4 ve PlayStation 5 PS Plus Kasım ayı bedava oyunları için yeni ayın ürünleri merak edilerek araştırılıyor. Konsol severler bir kez daha cihazlarına bedava oyun indirerek keyifli saatler yaşamak amacında. Playstation 4 ve Playstation 5'i bulunanların PS Plus üyelikleri ile erişim sağlayabilecekleri konusunda birçok sorgulama mevcut. Kasım 2021 bedava PS Plus oyunları haberimizde yer alıyor.


 

PS Plus PS4 ve PS5 2021 Kasım oyunları

Milyonlarca kullanıcısı bulunan PlayStation için PS Plus Kasım ayı oyunları henüz açıklanmadı ancak tahminler yayınlandı. PSU tarafından yapılan tahminlere göre üç yapım oyun severlerin karşısına çıkacak. In Marvel’s Avengers (PS5), Bloodstained: Ritual of the Night (PS4) ve Judgment (PS4) gelecek ay sunulması beklenen oyunlar arasında yer alıyor. Kesin liste Sony tarafından açıklanacak.

Siteden oyunların tanıtımına yönelik yapılan açıklama şu şekilde;

  • Marvel’s Avengers (PS5)

Dünyanın En Kudretli Kahramanları, 4K çözünürlük, saniyede 60 kare görseller ve bir dizi kapsamlı DualSense geliştirmesiyle PS5'te parlayan muhteşem bir aksiyon RPG'si olan Marvel's Avengers'da bir araya geliyor. Oyuncuları Ms. Marvel olarak seçen harika bir tek oyunculu kampanyadan, sürekli ücretsiz içerik düşüşleri sayesinde sürekli genişleyen çevrimiçi çok oyunculu bir oyun sonuna kadar, Marvel's Avengers her yerdeki süper kahraman hayranları için çok eğlenceli.

  • Bloodstained: Ritual of the Night (PS4)

Esasen sevilen Castlevania serisinin manevi halefi olan Bloodstained: Ritual of the Night, bu serinin aksiyon RPG ve platform aksiyon tekmeleme ve çığlık atma konseptini modern konsollara getiriyor. Metroidvania tarzı oyunlar gibi mi? Sonra Bloodstained: Ritual of the Night kesinlikle sizin tarzınız olacak.

  • Judgment (PS4)

Yayılan Yakuza serisinin iddialı bir spin-off serisinin ilki olan Judgment, daha küçük davaları üstlenen ve dezavantajlılara yardım eden gözden düşmüş eski bir avukat rolünü üstlenen oyunculara sahip. Tabii ki, kahverengi şeylerin girdap gibi gelmesi uzun sürmüyor ve kahramanımız Yagami, bu çarpıcı dedektif aksiyon macerasında kendini geniş kapsamlı etkileri olan büyük bir davanın içinde buluyor.


PS Plus Kasım 2021 oyunları açıklandı;
 

PlayStation 5

First Class Trouble

Knockout City

PlayStation 4

First Class Trouble

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

Knockout City

PlayStation VR

The Persistence

The Walking Dead: Saints & Sinners

Until You Fall

Ps Plus üyelik ücretleri

Teknoloji severlerin ve konsol kullanıcılarının PS Plus'ta seçebilecekleri üç üyelik türü vardır. Bunlar 1 ay, 3 ay ve 1 yıldır. Dilediğinizi seçebilir ve bu sürelerde oyun keyfini çıkarabilirsiniz. Kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde otomatik olarak uzatmayı aktif ederseniz ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Aksi takdirde her süreç bitiminde yeni bir giriş yapmanız gerekmektedir. Yıllık üyelik, 3 aylık ve 1 aylık paketlere göre daha avantajlıdır. Üyeliğinizi 1 yıllık seçerseniz 3 aya göre yüzde yüzde 40, 1 aya göre ise yüzde 50 avantaj sağlayabilirsiniz.

  • PS Plus 1 yıllık üyelik ücreti: 240,00 TL
  • PS Plus 3 aylık üyelik ücreti: 100,00 TL
  • PS Plus 1 aylık üyelik ücreti: 40,00 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.