2021 Mayıs ayı PlayStation Plus (PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2021 Mayıs ayı PlayStation Plus (PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir
Dünya üzerinde bulunan milyonlarca kullanıcısıyla her geçen gün daha da büyüyen Play Station Plus (PS Plus) bu ay da bedava oyunlarıyla sabırsız bir şekilde bekleniyor. Teknoloji severler PlayStation 4 ve PlayStation 5 ücretsiz oyun indir seçenekleriyle para ödemeden yine eğlenme fırsatı yakalayacak. Mayıs 2021 bedava PS Plus oyunları haberimizde yer alıyor.

Türkiye dahil olmak üzere dünyada milyonların sıkı sıkıya takip ettiği, gelişmeler hakkında araştırma yaptığı ve yoğun şekilde oyun oynadığı PlayStation 4 ve PlayStation 5 PS Plus mayıs ayı bedava oyunları için yeni ayın ürünleri merak edilerek araştırılıyor. Konsol severler bir kez daha cihazlarına bedava oyun indirerek keyifli saatler yaşamak amacında. Playstation 4 ve Playstation 5'i bulunanların PS Plus üyelikleri ile erişim sağlayabilecekleri konusunda birçok sorgulama mevcut. Mayıs 2021 bedava PS Plus oyunları haberimizde yer alıyor.


 

PS Plus PS4 ve PS5 2021 Mayıs oyunları

Milyonlarca kullanıcısı bulunan PlayStation için PS Plus mayıs ayı oyunları henüz açıklanmadı ancak tahminler yayınlandı. PSU tarafından yapılan tahminlere göre üç yapım oyun severlerin karşısına çıkacak. Hades (PS5, PS4), Judgment (PS4) ve Civilization VI (PS4) gelecek ay sunulması beklenen oyunlar arasında yer alıyor. Kesin liste Sony tarafından açıklanacak.

Siteden oyunların tanıtımına yönelik yapılan açıklama şu şekilde; "Hades'in Diablo tarzı zindan sürünen ve karizmatik Yunan mitolojik tanrıları ve canavarlarının ustaca harmanlanmasıyla, bir çağda ortaya çıkacak en umut verici zindan tarayıcılarından biri, Supergiant Games magnum opus'un neden bu kadar güçlü bir takipçi kazandığını görmek kolaydır. Hades için PS4 ve PS5 sürümünün uzun süredir teorik olarak yayınlanmasıyla birlikte, Hades'in PS Plus May 2021 ücretsiz oyun serisinin bir parçası olarak PS4 ve PS5'e saldıracağını düşünüyoruz. Yakuza franchise'ının kaba ve hazır bir yan ürünü olan Judgment, oyuncuları düşük seviyeli bir özel dedektif olarak idare eden, gözden düşmüş eski bir yetenek avukatı olan Yagami rolünü üstlenir. Arkadaşları ve Yakuza'yla olan bağlantılarıyla birlikte Yagami ve arkadaşları, sonuçları çok uzun olacak gibi görünen acımasız bir cinayeti çözmeye koyulur. Gerçek zamanlı dövüşe duyulan geleneksel sevgiyi ve tamamen absürdlüğü harmanlayan Judgment, yalnızca Yakuza hayranları için gerekli değil, aynı zamanda şu anda satın alabileceğiniz en iyi aksiyon RPG'lerinden biridir.Şimdiye kadar yapılmış en iyi strateji oyunlarından biri olan Civilization VI, 2019'da PS4'e hücum etti ve beraberinde koltuk taktikçilerinin can attığı türden derin, sofistike bir strateji getirdi. Seçilmiş bir medeniyetin lideri olarak, en ünlü (ve kurnaz) bazılarıyla başa çıkmak için diplomasi, savaş ve diğer stratejileri kullanırken, halk grubunuzu taş devrinden uzay çağına kadar geliştirmekle görevlendirilirsiniz.) tarihin liderleri. Stratejiyle ilgileniyorsanız, Civilization VI iyi bir seçenek."

Ps Plus üyelik ücretleri

Teknoloji severlerin ve konsol kullanıcılarının PS Plus'ta seçebilecekleri üç üyelik türü vardır. Bunlar 1 ay, 3 ay ve 1 yıldır. Dilediğinizi seçebilir ve bu sürelerde oyun keyfini çıkarabilirsiniz. Kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde otomatik olarak uzatmayı aktif ederseniz ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Aksi takdirde her süreç bitiminde yeni bir giriş yapmanız gerekmektedir. Yıllık üyelik, 3 aylık ve 1 aylık paketlere göre daha avantajlıdır. Üyeliğinizi 1 yıllık seçerseniz 3 aya göre yüzde yüzde 40, 1 aya göre ise yüzde 50 avantaj sağlayabilirsiniz.

  • PS Plus 1 yıllık üyelik ücreti: 240,00 TL
  • PS Plus 3 aylık üyelik ücreti: 100,00 TL
  • PS Plus 1 aylık üyelik ücreti: 40,00 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.